Почём бензин - пропан?

Автор Андрей, 04 Січня 2008, 13:10:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

якщо поставиться ГБО то і пробіг почне рости до 10-15тис на рік
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Цитата: serjikИМХО при моем пробеге до 7 тыс. в год, сколько я лет ентот девайс окуплять буду?

1,6года

Плюс пол багажника займет-это минус. ............да еще и пол багажника не занимать.

Зачем в багажник? Он там не нужен! Под задний бампер (под багажник) самое оно на 25л. сосидж.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Жулик

Цитата: Sergik32а хто мало їздить то тому треба збирати гроші і тоже ставити ГБО

То тому треба продать авто і купить велик!!!

Цитата: Sergik32якщо поставиться ГБО то і пробіг почне рости до 10-15тис на рік
А вот это 4000 пудов испытано на личном опыте  :D

Цитата: ВКББабоси є, бажання теж, забуваю що треба поставити. Вечером в люлю і знову бурлаки на Волзі. Зупинити нераельно.
махнись с родственником машинами а он тебе пусть за накрытый стол заберет машинку после установки.
Ну если хочешь сам то ту трабла...

Цитата: serjikИМХО при моем пробеге до 7 тыс
Это не пробег а простой.  :D

Может тоже стоит задуматься о велыке!

ВКБ

Тобто рентабільність у наявності ГБО.

Жулик

Цитата: ВКБрентабільність
воу воу воу, ты что еще и прибыль хочешь  :D ?

Цитата: serjikЗЫ. Кто же предполагал лет 5 тому назад, что бензус будет дороже 1 доллар?
что-то у меня такое чувство что нынешнее подешевшення  *TIRED*  не надолго  *NO*

как говорит великий человек Camel Trophy засекайте время  ;)

ВКБ

прибуток є - волю пересування важко переоцінити.

lizard

Як то кажуть  - хочеш зробити людині добре - зроби погано, а потім поверни все як було.
Раніше ця ціна була космос, потім гіперкосмос, а повернули до космосу, наче і норм  :D

Nemetsss

мне кажется или бенз уже сегодня начал дорожать  :D

Алекс

Цитата: Sergik32відштовхуватись треба від бильця, ногами. Треба купляти і ставити, економія в 2 рази, хто багато їздить то тому полюбасу вигідно, а хто мало їздить то тому треба збирати гроші і тоже ставити ГБО
Пан Byzyin показал что можно и простецкое впиндюрить *THUMBSUP*
Я на пропане решился на марш-бросок по маршруту в 2200 км ,потому что по прямой через Мариуполь нету хода ]:-> -бляцкая война *SORRY* .Через Беларусь ходил на Одессу.
 Не будь война,шаз бы мотал Ростов-Одесса раз в квартал
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Sergik32

це точно, ця война суча усіх підкосила, ми з Росією працювали і їм було добре і нам зарплата, а тепер срака-жопа, шо з грошами шо з цінами на пальне, машину протираю від пилу і пальци веєром шо вона у мене є.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

То шо, нагнем голову і повернемо золоті батони?  Позвиняймося  і подвоїмо золоті батони щоб простили холопа?

Але чомусь народ вибрав яйценюка і пороха з семеном семенченко, тобто раша гей за паркан. Був в комісії на виборах - все прозоро як вода, всі члени комісії принципово по закону, аж радує. Люди так захотіли вибрати. Як видно, 50% маргіналів не голосувало із за яких можна заколотити будь що в любій точці України.

Sergik32

Костя, ти був у комісії, цілий сутки, так ти ж казав що часу нінащо не хватає, але це похвально що все чесно і прозоро прошло. є ще в людей компел в голові, хочуть змін на краще, я тоже цього хочу

Жулик

Цитата: Sergik32Костя, ти був у комісії, цілий сутки, так ти ж казав що часу нінащо не хватає, але це похвально що все чесно і прозоро прошло. є ще в людей компел в голові, хочуть змін на краще, я тоже цього хочу
Я думаю что коммисия для него это робота а не он просто так решил там безоплатно посидеть!

Цитата: UstinovНо радость от ГБО появится сразу, когда на заправке \"полный заправьте\" и платишь 210 грн :)

А вот это точно класс  *OK*

Sergik32

Жулик

Цитата: Sergik32так то само собою.
Ну вот времени и не хватает за работой  :(