Регулятор холостого хода (РХХ)

Автор CharllyUA, 09 Жовтня 2008, 10:13:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Serg75В яких місцях прозвонювати проводку: ебу-рхх, чи ще десь є скрутки? просто прозвонити на розрив чи необхідно вимірювати якісь параметри?
Булоб не погано один кінець тестера в колодку ЕБУ а другий в колодку РХХ, і тоді гнути проводку щоби вичислити місце облому. Або замість тестера почергово підключати лампочку 55-60 ват на кожен провід, полюбому в слабому місці десь мусить вигоріти. Тільки для початку знайди два контакти щоби підходили до роз\"ємів.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергій75

Дякую, спробую. Ще підкажіть, якщо заглушити вхід з адсорбера на ресивер та встромити в шланг адсорбера карбовий бензофільтр - не буде ніякої шкоди для двигуна?
Когда я заправляю полный бак бензина - моя машина дорожает в два раза!

Володимир

Цитата: Salek
Цитата: Володимир
Цитата: Serg75В яких місцях прозвонювати проводку: ебу-рхх, чи ще десь є скрутки? просто прозвонити на розрив чи необхідно вимірювати якісь параметри?
Булоб не погано один кінець тестера в колодку ЕБУ а другий в колодку РХХ, і тоді гнути проводку щоби вичислити місце облому. Або замість тестера почергово підключати лампочку 55-60 ват на кожен провід, полюбому в слабому місці десь мусить вигоріти. Тільки для початку знайди два контакти щоби підходили до роз\"ємів.
ИМХО 99,99% проводка нормальная ИМХО.
То чого РХХ кроки пропускає, і мікас матюкаєтся на обрив.
Цитата: Serg75Дякую, спробую. Ще підкажіть, якщо заглушити вхід з адсорбера на ресивер
Нафіга?

Цитата: Serg75та встромити в шланг адсорбера карбовий бензофільтр - не буде ніякої шкоди для двигуна?
Нафіга?

Фільтр в мене на адсорбері стоїть щоби пилюку з вулиці не тягнути, за 30 тисяч вже досить грязний, пора міняти.

Сергій75

Та може підсос через клапан адсорбера є, тому кроки рхх низькі. так це в тебе стоїть фільтр на кінцевику адсорбера, на якому нічого немає? І що то за штуковина справа від блоку реле?

Володимир

Цитата: Serg75Та може підсос через клапан адсорбера є, тому кроки рхх низькі.
Хочеш сказати клапан підвисає в відкритому стані, то зніми з нього фішку і перевір.
Цитата: Serg75так це в тебе стоїть фільтр на кінцевику адсорбера, на якому нічого немає?
Через той кінцевик постійно іде забір повітря з підкапотного простору, і зараз в мене на тому фільтрі пилюки дайбоже.
Цитата: Serg75І що то за штуковина справа від блоку реле?
Релюшка на протитуманки.

Сергій75

Як перевірити клапан адсорбера? Коли знімати фішку?

Сергій75

Цитата: Salek
Цитата: Serg75Та може підсос через клапан адсорбера є, тому кроки рхх низькі. так це в тебе стоїть фільтр на кінцевику адсорбера, на якому нічого немає? І що то за штуковина справа від блоку реле?
Я абсорбент со всеми трубками и бачками выкинул после первой тысячи когда отказался от гарантии.
Ну если вы борец за экологию пусть конечно стоит. :)

А на ресивере вход заглушили? Расход не увеличился?

TOXAT

Цитата: Serg75
Цитата: SalekА на ресивере вход заглушили? Расход не увеличился?
На ресивере глушите, на расход никак не повлияет. Сепаратор под бампером оставил, но на шланг который шел на адсорбер установил фильтр.
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Сергій75

Это на шланг между ресивером и адсорбером? фильтр карбовый? шланг куда приткнуть-повыше или пониже, или без разницы?

TOXAT

Цитата: Serg75Это на шланг между ресивером и адсорбером? фильтр карбовый? шланг куда приткнуть-повыше или пониже, или без разницы?
Шланг не ресивере глушишь наглухо (я вкрутил болт на М8), а под задним баспепром, на шланг который идет от сепаратора на адсорбер одел фильтр. На правый подкрылок, вместго адсорбера планировал поставить ланос-фильтр, но обошелся вот такой переделкой.

Сергій75

не пойму-от ресивера шланг идёт на адсорбер или на сепаратор?

TOXAT

Шланг с парами от бензобака идет на сепаратор, потом на адсорбер, а с адсорбера через его клапан на ресивер.

Сергій75

просто хочу заглушить ресивер и поездить- проверить не влияет ли адсорбер на зависание оборотов на хх и при этом ничему не навредить. Вобщем ресивер глушу, а на конец шланга, который подходил к ресиверу вешаю карбовый фильтр-так сойдёт?

TOXAT

Цитата: Serg75просто хочу заглушить ресивер и поездить- проверить не влияет ли адсорбер на зависание оборотов на хх и при этом ничему не навредить. Вобщем ресивер глушу, а на конец шланга, который подходил к ресиверу вешаю карбовый фильтр-так сойдёт?
Шланг от ресивера к адсорберу глушите, а от сепаратора к ресиверу разъединяете.

Сергій75

Объясните тупаку куда какой шланг из адсорбера идёт :)