Slavuta 1.2 Li

Автор kb-403, 18 Листопада 2012, 17:58:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

kb-403

Машина 2007 р.в поки що так зробив її остальні фото пізніше

mityaka.slavutavod

Вітаю. Гарна славутка

mityaka.slavutavod

титани по якій ціні брав?

Max 55

Александр

С бортовичком! Ни гвоздя, ни жезла!

kb-403

mityaka.slavutavod Титани брав в 2008 році за ціною 1200 грн за 4 шт

kb-403

зараз вона по іншому виглядае і в салоні теж зміни е. фото пізніше сину

kb-403

Добрий день. Хто може дати пораду абопідсказати. Рішив поміняти ДПДЗ.  В мене він стоить ще рідний з заводу з кріпленням підхрест. Хочу поставити собі ВТН безконтактний, читав про цей датчик то на славуту підходить маркування ВТН 3202 но там кріплення (під лиску) а ВТН 3302 для славут не підходить так принаймні на ньому написано. Хто ставив ВТН датчикинапишіть які брали і як ставили.

gray-black

вітаю з бортовим,хай їздить і не ломається
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Sergik32

а чого міняєш, є граблі чи просто так?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

kb-403

Є граблі і радять безконтактний ВТН. Но ВТН 3202 під лиску а в мене стандартний підхрест. І як тоді ставити ВТН 3202 чи може ВТН другий нада

Володимир

Цитата: kb-403Добрий день. Хто може дати пораду абопідсказати. Рішив поміняти ДПДЗ.  В мене він стоить ще рідний з заводу з кріпленням підхрест. Хочу поставити собі ВТН безконтактний, читав про цей датчик то на славуту підходить маркування ВТН 3202 но там кріплення (під лиску) а ВТН 3302 для славут не підходить так принаймні на ньому написано. Хто ставив ВТН датчикинапишіть які брали і як ставили.

http://www.vtnauto.com/ru/3302.html

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

kb-403

но на ВТН 3302 непідходить на славуту так принаймні пише в його характеристиках. То як тоді він може підійти на славуту?

Александр

Я ставив собі вінницький безконтактний (під лиску вони тоже є), покатався з пів-року і купив новий стандартний. Походу якість ВТН дуже нестабільна
Глаза боятся, а руки из жопы.