Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

LED тюнінг

Саша

якась фігня з електрикою... коли на тах дати більш як 3 тис об один раз цокає якась релюшка спідометр скаче до 100/120 вольтметр блимаючи показує 30.1.1
шо за!?!!?!
LED тюнінг

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Саша

та чьо не любить!?))) більш чим впевнений шо причина банальна і проста тільки тре знайти цю причину!дик я йтак її продаю зато вона і нагадує про себе, проситься )))
LED тюнінг

Саша

поправочка вольт показує 3.0.1 а не 30.1.1

на скільки я зрозумів то 3.0.1. це версія прошивки вольтметра тобто коли я вставляю вольт у гніздо він показує версію прошивки тобто 3.0.1 а потім показує заряд акума!тоді получається якшо на заведеній я даю 3 тисячі оборотів по тахометру і вольт починає показувати версію прошивки 3.0.1 значить по факту ми отримуємо те шо ніби я тільки но вставив вольт у гніздо!слідуючи з цього виходить шо коли я даю 3 тис об то якимось чином пропадає ток на вольтметрі а потім появляється!!!
але до чого тут стрілка спідометра яка скаче так само після 3 тис об.???
LED тюнінг

SWarlock

Попробуй стрелочный вольтметр - может быть, просадка/превышение напруги? Стрелочным прибором легче увидеть. Исходя из результата этого можно уже думать в сторону реле-регулятора и т.д....
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Саша

найшов причину!справа у проводі шо йде від генератора до акума він не має доброго контакту та якись наче перегорілий!завтра буду міняти!
LED тюнінг

Саша

електрик - 70грн

причина все-таки була у проводі,але прийшлось їхати до електрика
LED тюнінг

Саша

- фільтр бензиновий - 58грн
 - фільтр салону - 80грн
 - фільтр масляний - 70грн

LED тюнінг

Жулик

гггггггггиииииииииииииии низя ставить на бенз фильтр Золекс, это фирма воше кал....
Этой фирмы можно ставить только фильтр салона.

Себе поставил колодки изза не имения денег тогда теперь пол года мучусь, скрипит репит, короче капец...

Саша

LED тюнінг

SWarlock

Цитата: Syava_гггггггггиииииииииииииии низя ставить на бенз фильтр Золекс, это фирма воше кал....
Этой фирмы можно ставить только фильтр салона.

Себе поставил колодки изза не имения денег тогда теперь пол года мучусь, скрипит репит, короче капец...

А я себе брал золекс Z-006, вот тут есть фотка его коробки. Прослужил он мне нормально почти до следующей замены. Прослужил бы полный срок, но благодаря нашим дорожникам и дорогам его постигла печалька: здесь есть фото страдальца. Корпус сделан качественно, фильтр свое отрабатывает.  Если расскажете, что я не заметил в этом фильтре плохого, учту при следующей закупке   :[   :-X
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Саша

накрився генадій  :(  пробило чьоко та підкову
 - підкова - 200грн
 - чьока - 100грн
LED тюнінг

Andrew1.2Li

[url=http:

archimedzp

Цитата: Andrew1.2LiА шо таке чьока?
Судячи з усього  Чьоколядка  :)