Куплю Усилитель

Автор Алексей, 25 Лютого 2015, 00:35:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексей

Нужен усилок, либо голова от муз центра, либо автомагнитола. AUX обязателен.
бюджет - 200 грн.
рабочий

Алексей

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Алексей

Володимир

Цитата: Lesha1806Нужен усилок, либо голова от муз центра, либо автомагнитола. AUX обязателен.
бюджет - 200 грн.
рабочий
Купи собі таку мікросхему, і будеш мати на виході два канали потужністю 40 вт в дуже хорошій якості.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32шось не показуває

Romka

ТDA155Х - провірена добре працююча МС, проста в підключенні і при живленні 14В має вихідну потужність 24 Вт синусоїдальної та 49 Вт пікової при мостовому ввімкненні на канал.
Тобто характеристики виходу багатьох магнітол.
Але потрібен масивний тепловідвід. І для звичного комфортного звучання потрібен темброблок.
ПС ТDA1558 менш чутлива десь 500 мВ по входу.
ТDA1555 - 50 мВ. Враховуйте.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: RomkaТDA155Х - провірена добре працююча МС, проста в підключенні і при живленні 14В має вихідну потужність 24 Вт синусоїдальної та 49 Вт пікової при мостовому ввімкненні на канал.
Тобто характеристики виходу багатьох магнітол.
Але потрібен масивний тепловідвід. І для звичного комфортного звучання потрібен темброблок.
ПС ТDA1558 менш чутлива десь 500 мВ по входу.
ТDA1555 - 50 мВ. Враховуйте.
Я собі TDA1555Q ставив в такий мафон, то рідного блока живлення не вистарчало, підключав зовнішній блок живлення і потужні колонки, але якість звучання замітно відрізнялась в кращу сторону в порівнянні з рідним підсилювачем.

Радіатор не дуже великий ставив, якщо комусь цікаво, можу зфоткати, ще десь дома валяється.

Romka

Звичайно, в кращу і потужнішу сторону!
МС заявлена як Нi-Fi підсилювач. А ПНЧ в Весні 2-го класу і максимальної потужності 5 Вт.
Хороша МС, в самого зібраний повний підсилювач на ній. Вже років 15 працює в батьків з АС30.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: RomkaЗвичайно, в кращу і потужнішу сторону!
МС заявлена як Нi-Fi підсилювач. А ПНЧ в Весні 2-го класу і максимальної потужності 5 Вт.
В даній весні стоїть не транзисторний підсилювач, а на мікросхемі TDA2004 чи TDA2005, з заявленою потужністю в паспорті 7Вт.