помпа

Автор Сволочь, 23 Травня 2015, 22:00:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Устинов Сергей

Цитата: vitalkaUstinov спасибо, но это как бы лишнее. Не работают перевозчики; нужно денег платить, если бы работали; да и ехать куда то, чтоб её получить, нехочется.
На нет и спросу нет - от нас автобусы регулярно в Донецк мотаются, про перевозчиков знаю.
Если подойдет - отправлю Володимиру. Нет - будет лежать мертвым грузом. Она мне реально не нужна, а рукастый человек найдет куда ее потом деть.

Володимир

Цитата: UstinovВолодимир, нема питань - вона у мене просто місце займає, сам невдалий щось з нею зробити :)
Спробую днями зробити фото (зараз хворію - нема сил йти до помпи) - якщо така, як тобі підійде - подарую.
Головне щоб при пересилці її за якусь крильчатку з вибухівкою не прийняли, бо мене швидко приймуть :)
Ну то треба щоби на ровій пошті вони її самі засунули в поліетиленовий пакет.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

і написали С4 на западну україну
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Устинов Сергей

Цитата: Володимир
Цитата: UstinovВолодимир, нема питань - вона у мене просто місце займає, сам невдалий щось з нею зробити :)
Спробую днями зробити фото (зараз хворію - нема сил йти до помпи) - якщо така, як тобі підійде - подарую.
Головне щоб при пересилці її за якусь крильчатку з вибухівкою не прийняли, бо мене швидко приймуть :)
Ну то треба щоби на ровій пошті вони її самі засунули в поліетиленовий пакет.
Добрався до помпи - зробив фото та навіть відео. Дивись - якщо це саме така, як тобі потрібна - пиши в ЛС координати - в понеділок відправлю НовоюПоштою.
[video][/video]

Володимир

Не то, це така як на фото зправа, з низькою крильчаткою.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Устинов Сергей

Я її крутив-крутив, дивився - наче вона щось середнє між правою і лівою :)
Ну якщо така не треба - полежить поки... Якщо кому така потрібна - пишіть...