Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

чьо то скучновато!пересів на державний ланос (я до них трохи не дуже ставився але після тесту думка помінялася!нормальна тачіла можна кататися)
а калінка моя тим часом відпочиває у гаражі!
LED тюнінг

YUKON

В порівнянні з Калиною Ланос трох тавой, маленький в салоні! Мені наприклад, Ланос був на роботі, їздив на ньому як і сам так і з воділою, задрав він мене, об одвірок лупився регулярно! Двигло, так собі! Ненажерливе! Знову ж таки, воділа казав, да і це не новина для мене, розхід бензу 10-11 л. в місті! А так - по салону тихший ніж Калина, меньш геморніший в експлуатації, хоча з якої сторони подивитись!

Саша

нє ну та місця там нормально в ньому,мій у 10 л. вкладається, двигло мені крапаль потужніше здається а по салону мені калина тихіша!
LED тюнінг

YUKON

Та як, в Ланосі набагато меньше місця в салоні! Меньший салон по ширині, по висоті, меньше місця для ніг заднім пасажирам! Багажник в кінці кінців меньший! Кліренс у Ланоса меньший! А от на рахунок мощі то да, з твої двигом рівняючи, то в нього 85 а у твого 82! А от з моїм, хай покурить - 90! та даж по твоєму двигу - 8 л. в місті і 10, як ти пишеш в Ланосі!!! Враховуючи що ланос дуж погано збирається (в останні 4-5 років) То краще Калино! З залізом проблем нема з обома!

Жулик

YUKON

Цитата: Syava_то ты сам роздуваесь бо сів в круту тачку от і місця нема  :D

а я бачив ржаву каліну  :P
Так і я Ланосів бачив іржавих вагон! Так і шо? Я маю на увазі що з запчатинами проблем немає! А ти на кузов перейшов! От блін, як не до дзена доколупається, дак до кузова! :D  :D  :D
А з приводу місця в салоні, так мені Лайно мале реально! От другое дела Авеа! Гарна машинка, місця до фіга! А саме головне не Ланос і не Калина! :D

Жулик

YUKON

Цитата: Syava_не сіть скоро хоть за одной модой вгонітесь  :D
http://www.google.com.ua/search?q=%D1%82%D1%8E%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3+%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0&hl=uk&gbv=2&tbm=isch&oq=%D1%82%D1%8E%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3+%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2&gs_l=img.3.0.0i19j0i8i30i19.36967.40134.0.41332.11.9.0.2.2.0.143.973.4j5.9.0....0...1ac.1.34.img..0.11.994.NpcPrpdMqRU

Та ти шо хошь сказать шо на ланоса запчасті тре под заказ ждать з США *ROFL* , тупа в каждом ларьку...
Нєєє, таког я не казав!

Жулик

запчатинами проблем немає!

та йьо майо я запутався вже сам, полностю  :-/

YUKON

Цитата: Syava_запчатинами проблем немає!
та йьо майо я запутався вже сам, полностю  :-/
Славік шо за троллінг? Пишу, з запами проблем немає ні з Ланосом ні з Калиною! Пийняв? Троллінгіст - активіст!

Жулик

а ну всьо понятно... Та нічьо я не тролю.
Не пасани сі тачки сравнювать не благодарне дело...
Тут кому шо нра... Практично однакові, я так думаю :[

то в нього 85 а у твого 82! А от з моїм, хай покурить - 90
оце мені нра, ви шо якшо б у вас правда там 140коняк, а то поні ті рахуєте  :D

Я на ланосі катався як пасажир то техенько збито, а на калині вапче не катався...

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32да краще авЕчки немає тачЕчки
не ну іі нах... луче славута, а то ці датчікі хренячікі...
конхвортно правда цука і кандесіанер, но сі датчікі мене доведуть...

YUKON

Цитата: Syava_
Цитата: Sergik32да краще авЕчки немає тачЕчки
не ну іі нах... луче славута, а то ці датчікі хренячікі...
конхвортно правда цука і кандесіанер, но сі датчікі мене доведуть...
хва флудить, людині накакали в бортяці!

Sergik32

ну так не даром чічас машини роблять не надійні, поїздив 2 года і на здачу, взяв доклав і купив нову(це там за бугром, а поки нас там немає то там значить краще)
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0