Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Да, нуна резко стартонуть, если нет скрипов-хрустов - то только шот трется! Разберешь смари следы!

Алексей

ну вчора все перепробував стук всеодно є в верній опорі таке враження що стукає шток там в порі. Хотів поставити другу стойку Делфі але внеїшток по розмірах меньнийза ті що в мене стоять (ОСВ).  В чомуможе причина стука бути?

Ромео

В мене все життя стоять Делфі, з моменту виїзду з автомагазину, не розумію, що там не підходить. Дуже м'які стойки, навіть таке враження, що не тримають але насправді це така у них "робота" На трасі "формулу-1" не влаштовую а по бруківці саме те, що потрібно. Я Делфі цілком задоволений...

Алексей

в мене теж стояли Дельфі з заводу але на 20 тис прийшовїм каюк почали стукати задні.замінив на ОСВ і дуже зал=доволений

Алексей

добрий вечір хочу замінити задні стойки,на авторинку пропонували ЛСА і ОСВ що порадите?

YUKON

Цитата: Алексей від 24 Червня 2015, 23:34:39
добрий вечір хочу замінити задні стойки,на авторинку пропонували ЛСА і ОСВ що порадите?
Робочі! Зараз не дивись на фірму! Тре пробувать шоб вони працювали! Перевірено!

Алексей

то як перевірити ну в мене ОСВ стояли то проходили 30 000  і ще б пройшли стільки як би не почав стукати шток в верхній опорі

Алексей

Привіт. Проблема така коли їдеш і наїжаєш накочки чи маленькі ямки то відчутно стук в лівій стороні. Стук іде глуий наче метал об метал стукає. і це тільки коли по наїжаю на маленькі ямки.  Вчому може бути причина, в мене є чотири варіанти причини:
1) Опорний підшипник
2) шарова
3)Наконечник рульової тяги
4) Стойка або Шрус.
Хто що може порадити або сказати по цьому

Володимир

Цитата: Алексей від 09 Серпня 2015, 11:52:55
Привіт. Проблема така коли їдеш і наїжаєш накочки чи маленькі ямки то відчутно стук в лівій стороні. Стук іде глуий наче метал об метал стукає. і це тільки коли по наїжаю на маленькі ямки.  Вчому може бути причина, в мене є чотири варіанти причини:
1) Опорний підшипник
2) шарова
3)Наконечник рульової тяги
4) Стойка або Шрус.
Хто що може порадити або сказати по цьому
Для початку перевір затяжку гайки на штоку амортизатора, та залий масла в петлі лівої дверки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

Гайка на штокові амортизатора затягнута добре, а ось до чого тут петлі передьої правої дверки нерозумію

Володимир

Цитата: Алексей від 09 Серпня 2015, 16:19:28
Гайка на штокові амортизатора затягнута добре, а ось до чого тут петлі передьої правої дверки нерозумію
Кузов штука суцілька, коли стукають петлі дверей то чогось путають з ходовою.

Алексей

ну а як устранити цей стук в дверях чи в петлях

Володимир

Цитата: Алексей від 09 Серпня 2015, 21:58:26
ну а як устранити цей стук в дверях чи в петлях
Можна поміняти пальці, можна залити масла і їздити доки не почне знову стукати. В мене стукають, пальці купив, але міняти нема бажання, то раз в пів року заливаю масло.

Алексей

а можна фото пальців тих, і тяжко їх міняти, двері потрібно снімати? І можна фото куда потрібно заливати масло?

Володимир

Цитата: Алексей від 10 Серпня 2015, 17:51:30
а можна фото пальців тих, і тяжко їх міняти, двері потрібно снімати? І можна фото куда потрібно заливати масло?
На форумі є тема про петрлі дверей, там є всі дані.