Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексей

Вчора провірив петлі пердніх лівих дверей так там люфту немає, розхитав передок так теж стуку не відчутно а коли їхав сьогодні на роботу то коли проїжав  лежащого поліцейського тостук був, Блінв чому причина незнаю. Передок перебірати весь дорого знати б вчому причина

Sergik32

конкретніше про стук, який він, раз при розгойдуванні немає, а на лежачому менту є
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

У меня был люфт в двери причем только в закрытом положении, понят можна было только когда стукаеш по верхней планке над стеклом рукой в закрытом положении.
Менять пальцы в петрях меня напрягало, по этому я подмотал изоленты на сами палки оте что входят в замок и подрегулировал их  ;D

Володимир

Цитата: Алексей від 11 Серпня 2015, 21:22:44
Вчора провірив петлі пердніх лівих дверей так там люфту немає, розхитав передок так теж стуку не відчутно а коли їхав сьогодні на роботу то коли проїжав  лежащого поліцейського тостук був, Блінв чому причина незнаю. Передок перебірати весь дорого знати б вчому причина
Масло залий в петлі, а тоді їзди по ямам, відчутного люфту може і не бути, може бути навіть скрип який передається на кузов як стук.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

та заливав маслоы все перевірив а стук всеодно є

Алексей

ще питаня таке, коли рокачуеш машину то чути  скрип зліва зпереду внизу. Щоце може скрипіти?

Max 55

Алексей

ну то це що потрібно їх міняти?

al.dudka

Цитата: Алексей від 24 Серпня 2015, 18:40:23
ну то це що потрібно їх міняти?
Я мажу их касторовым маслом оно почти не ест резину. распустить болты гайки и капнуть в щели по капле касторового масла, покачать авто и затянуть всё.

Алексей

болти-гайкице ті що кріплять цю тягу до крабу? Ну а це кретично що воно скрипить?

Алексей

Сьогодні їздив по городіі коли наїжав на кочки чи лежащі поліцейскі (а саме коли стойка іде на момент зжимання) то відчуваю ніби клацання спереду зліва.Буває таке враження щоі по всьому кузові стукає. Що за причина допоможіть

Sergik32

підкрилок не чіпляє за витки пружини?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Алексей від 27 Серпня 2015, 22:12:29
Сьогодні їздив по городіі коли наїжав на кочки чи лежащі поліцейскі (а саме коли стойка іде на момент зжимання) то відчуваю ніби клацання спереду зліва.Буває таке враження щоі по всьому кузові стукає. Що за причина допоможіть
В мене таке було, то відкрутилась гайка на штоку амортизатора.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

Пыдкрилок не чипляє, гайку пробував підкручувати то вродібияк закручена.А хто чим закручує гайкина штокові стойки. Якщоможна то фото покажіть. Аще які варіанти можуть бути?

Жулик

какаято у тебя тачура бедняжка, все стукает отпадает  ;D