Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gray-black

в п"ятницю положили мене з меншим сином в Рівненську обласну лікарню на обстеження,сьогодні виписали,то в ніч з п"ятниці на суботу нехороші люди вскрили авто,сперли відеореєстратор, класні окуляри,ніж складний,фонарик,різні зарядки.Але то фігня,саме шкода воєнніка,нафіг він їм.Просто панель з магнітоли забрав,а про реєстратор у поспіху забув(сам і винуватий),ще й багажник колупали,але не відкрили
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Устинов Сергей

От мене бісять такі мудаки, що машинки вскривають. Ну на скільки воно там тих грошей отримає? Ну регік гривен за 200 здасть, а інше навіть і не здасть...
А де машинка стояла - просто біля будинку?

gray-black

під лікарнею.та регік я давно хочу поміняти,окуляри теж 3-й рік ношу,ніж туповатий був,короче помогли ;),військовий квиток тільки шкода

gray-black

пробіг 72 000,реставрована рульова рейка,зроблений розвал

gray-black

пробіг 74 200,поставив тахометр з шістки,датчик палива убрав(всеодно на газу їжджу),трохи по колхозному вийшло,але піде,руль взяв у кума на пару днів покататися

gray-black

пробіг 76 000,залита присадка нанопротек в коробку,бо 5-та вила не те слово,побачим чи помоге

Николай

Цитата: gray-black від 11 Вересня 2015, 22:56:30
пробіг 76 000,залита присадка нанопротек в коробку,бо 5-та вила не те слово,побачим чи помоге
Себе то же залил нанопротек в двс и кпп, т.к. достался почти даром.Проехал уже 500км не луче и не хуже. Но моей машинке всего 14тыс. Ты если что пиши как себя ведёт авто.Будем делиться отзывами,а то нанопротек здесь походу мало кто заливал.

Sergik32

14тис пробігу і вже на присадках, а для чого?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Николай

Цитата: Sergik32 від 14 Вересня 2015, 08:27:43
14тис пробігу і вже на присадках, а для чого?
Для профилактики и досталась почти даром,за все отдал 220 грн.

gray-black

пробіг 77 000,після присадки коробка вроді тихіше стала працювати,а може й ні,хз,5-та то точно менше свистіти стала,але всеодно трохи напрягає.
вчора розбирав передок бо дуже вже стукало.так патрон у лівому сапогу нехило болтався,дожав і норм,думав у правому та сама історія-дарма розбирав,але правий наконечник наказав довго жити-гуляє вверх-вниз десь на 3 мм,а в боки ні-ні,може хто підкаже яку хитрість щоб до весни докатати(думаю 8-му ходову на таврокулаці мутити,заодно і все замінити),бо лівий взагалі без люфтів(наконечники ще заводскі),а катаю я трохи немало,наприклад сьогодні 530 км(але так буває 2-3 дні на місяць,в середньому 200-300 в день)

gray-black

пробіг 78 000,сьогодні 510 км мотанув

Устинов Сергей

Якщо так щодня по >500 км мотатись, то доведеться масло щомісяця міняти :)

gray-black

та вона заробляе на себе

gray-black

вчора відрегулював клапана у знайомого моториста(100 грн.),заодно поміряв компресію -11-9,5-8-11.у третьому циліндрі трохи кольца просівші, перевірили за допомогою масла.моторист дядя Вася сказав що на такий пробіг як у мене це норм показники

gray-black

пробіг 79 000,заїхав сьогодні перевірити стан акума,сказали специ що акум треба зарядити,бо гена недозаряджає,ітого ремонт геника 150грн+заміна підшипників,+підшипники-150грн,купив масло та фільтра скоро заміна