Bluetooth адаптер для Стаг під Андроид

Автор ВКБ, 12 Липня 2015, 18:22:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Деталі прийшли, спаяв,модуль світиться в телефоні. зв.язку із стагом 200-гоуфастинемає. Живлення модуля блютус -рс 232 - 3.6-6В.  Налагодив стабілізаторина 5 В. Rx tx стикував по прикладу сайта. Не стикується. може переплутав ноги. Модуль сн-6.

KOT

попробуй поменять RX/TX местами, если не поможет померяй напряжение на ногах RX/TX модуля и позвони мне - так быстрей будет.

ВКБ

ВКБ

Замінив RX/TX містами - нема результату. Напругу не міряв. Напруга живлення 5В. Можу живлення змінити з 0,5В до 12В, в мене там регулятор імпульсний маленький китайський. Блютус відкликається в пошуку пристроїв.
Що робити?

KOT

Померять напряжение на TX и RX - там может быть 3,3 вольта- тогда либо переделывать блютуз либо положить в сервант.
Второе соединить 2 адаптера и через терминал проверить их работу.

ВКБ

KOT

По идеи должны рабоатать оба, но на транзисторах я точно не советую (http://ru.aliexpress.com/store/product/5PCS-Two-Channel-IIC-I2C-Logic-Level-Converter-Bi-Directional-Module-3-3-5V/1769158_32346509093.html?storeId=1769158)
А вот TXS0108E нужно ещ епитание на 3,3 вольта и на 5 вольт. Ну опять же микросхема довольно специфична я бы не рисковал. Дешевле и проще купить другой блютуз.

ВКБ

Я что-то не могу найти такой на 5В. Попадаются одни на 3В. Если есть ссылочка - подкинь.

KOT

А по ходу их и нет с RX TX на 5 вольт, дорабатывают наверно,.  В общем знакомы брал такой http://ru.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-1pcs-lot-hc-05-HC-05-RF-Wireless-Bluetooth-Transceiver-Slave-Module-RS232-TTL/1825346_32391710624.html?storeId=1825346 но у него нево4 блок, а со стагом может и не заработать.

ВКБ

Такий собі замовив. Думаю в листопаді приїде.

Nemetsss

стаг случайно не   Qbox?

вот мой блюпуп

Spoiler

[close]

ВКБ

ВКБ

Всіх з Новим 2016р.
Спаяв я до блютус перетворювач нівня сигналу з 3,3в на 5 - не працює поки що. Треба шаманить ще, заміряти

ZaVa

Nemetsss, здравствуйте.
Скажите, какая конфигурация ГБО у Вас установлена ? Редуктор, электроника, форсунки.
Спасибо.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3