Полетіла помпа?

Автор Tatko OLAF, 28 Вересня 2015, 10:11:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Tatko OLAF

Доброго ранку! Підкажіть будь-ласка ось таку річ: вирішив замінити антифриз в системі охолодження славути, а заодно і радіатор пічки....злив весь старий тосол....промив все вододою, головний радіатор і блок цілиндрів але гайки не позакручував...потім зняв пічку повністю (панель люкс все уперлось в бардачок) якось витягнув, замінив радіатор почистив, засунув обратно...включив вентилятор пічки щоб перевірити, некрутив і пішов з панелі димок!!!! Зняв пічку обратно...перевірив просто моторчик...круте на 3 швидкості (на 1,2 тиша)...поставив пічку на місце перевірив знову...круте на 1,2та 3...ну все думаю почав заливати антифриз...залив наче новий...заводжу авто і тут двигун працює з перебоями...глохне на підсосі навіть і чутно сильний писк!!!! Сос мнаж!!!!

YUKON

Ну якшо ти ныде не накосячив то все повинно бути гут! Сядь "пораскінь мазгамі" шо за чим робив! Мож десь шось не то клєпав! Так я те що ти зробив і паливна система друг з дружкою не пересікаються!

Tatko OLAF

Питань всього 2:
1. Що то був за димок з панелі
2. Чи може із-за помпи бути свист та така робота двигуна?

YUKON

Димок з панелі,що завгодно - починаючи з того що на спіраль нагрузочного сопротівлєнія вєнтілю пєчкі попав тосол і воно димнуло поки вигоріло і закінчуючи коротким замиканням проводки пі панеллю, що завгодно!
свист помпи - так може, якщо перетянутий ремень ГРМ, якщо підшипнику в помпі ось-ось кірдик!

Tatko OLAF

Ну маю надію що то просто замкнув мотор пічки....при огляді проводків панелі я непомітив нічого підгорівшого....раніше я навіть і незнав що помпа існує в цьому авто;) я думаю що коли я злив старий антифриз і промив все водою...я незакрутив болт на місце...машина простояла годин з 4-5 без будь-якоі рідини...відтак помпа могла висохнути і дає тепер жуткий писк...але це припущення

YUKON

Помпа, вірніше сальник помпи змащується тосолом! А підшипник має свою змазку, тре слухати! Тіпа стетоскопом!

Tatko OLAF

Вчора ввечері подививсь під капот і побачив що трубка до вакууму гальм відвалилась в районі карбюратора, що і давало мегасвист....дякую за допомогу:)

YUKON

Цитата: Tatko OLAF від 29 Вересня 2015, 07:49:44
Вчора ввечері подививсь під капот і побачив що трубка до вакууму гальм відвалилась в районі карбюратора, що і давало мегасвист....дякую за допомогу:)
Ременякі тобі треба! ;D ;D ;D

Tatko OLAF

Просто епічний стид!!!!