Стук под капотом

Автор Win199666, 24 Жовтня 2015, 16:37:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Win199666

Вообщем появился какой-то стук под капотом,появляется он только в движении,когда втыкаешь 1 до отсечки,начинает стучать,собственно приходиться включать вторую намного раньше.Может кто-то сталкивался с таким

Жулик

Посмотри уши за которые поднимают двигатель!
У меня было открутилось то моск чуть не выело стуком...

И глянь нормально ли прикручены подушки двигла, те что в лыже.

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Жовтня 2015, 09:21:16
Посмотри уши за которые поднимают двигатель!
У меня было открутилось то моск чуть не выело стуком...
Глянь нормально ли прикручены подушки двигла, те что в лыже.
Ба й бокова подушка теж може відкрутитись!

Жулик

нижние когда откручиваются то стук только в момент когда машина трогается, но может всякое быть.

Я подушку увидел что не прикручена так, посадил за руль водилу, сам в яму он рушает оно стукает я смотрю  ;D.

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Жовтня 2015, 09:27:15
нижние когда откручиваются то стук только в момент когда машина трогается, но может всякое быть.
Я подушку увидел что не прикручена так, посадил за руль водилу, сам в яму он рушает оно стукает я смотрю  ;D.
Мдяяя, Жулег, ти й Славуту ламав? Пийняяяв!Бідне Овєо! Тре йому свічку поставити за здравіє! Бо власник...сходи в церкву, памагі авто! >:( >:( >:( ;D ;D ;D

Жулик

там само откручивается!!!!!!
В церкву не пойду не верю посредникам!!!!!!

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Жовтня 2015, 10:46:29
там само откручивается!!!!!!
В церкву не пойду не верю посредникам!!!!!!
Ну да, дешевше на СТО! Там краволапі слусарі! Дааа, так дешевше! ;D ;D ;D

Жулик

не дешевше самому поменять 100 раз заплатить 100500тис, а потом на сто (нормальном) все починят по кругу.

Такая хрень с тормозами у меня уже была!

Win199666

ну как посмотрел с внутренней стороны крыла потертость,оказывается при резком нажатии на газ,коробка упирается,вернее стучит в крыло.

Жулик

Чьо это так двигло уходит?
???

YUKON

Цитата: Win199666 від 27 Жовтня 2015, 22:40:22
ну как посмотрел с внутренней стороны крыла потертость,оказывается при резком нажатии на газ,коробка упирается,вернее стучит в крыло.
Те що було сказане до цього, перевірити всі подушки двигуна, можливо зробити ще більш розширено, підвісити двигун, зняти лижу, перевірити чи зажаті всі болти до коробки (внутрішній кронштейн), перевірити стан подушок на лижі (можливо змінити), бокову подушку перевірити обов'язково на предмет того, як вона зажата до правого(по ходу авто) бризговика (можливо їй кірдик, бо в тебе получається косить двіг з коробкою вліво по ходу авто)! Ну вродь все!

Цитата: Жулик від 28 Жовтня 2015, 08:31:01
Чьо это так двигло уходит????
Бо походу, кірдик боковій подушці, коли вона погана, двіг тянутиме вліво, оскількі зліва двіг і коробка нічім не закріплені до кузова! Хоча як варіант, відкручені болти від внутрішнього кронштейну на коробку! Тре дивитись, розбирати і дивитись! Але я б почав з бокової подушки!