Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

lizard

Цитата: Алексей від 01 Вересня 2015, 22:04:22
мне шаровую на СТО проверяли сказали все в норме а клацания есть

Якщо Вашого досвіду\знань недостатньо для виявлення причини поломки (в даному випадку стуку), та форумчани підказали майже всі можливі варіанти, то раджу:
- знайти інше СТО;
- знайти інше толкове СТО або  майстра в своїй справі;
- забити на проблему;
- звернутися до екстрасенсу.

Вам вирішувати  :-\

Виникає логічне  питання - Ви на СТО звернулися з вимогою перевірити шарову чи знайти та усунути причину стуку ?

Алексей

Звернутися щоб знайти причину стуку

Жулик

а есть фотка машины?

ворожу по фотке  ;D

YUKON

Допомагаю ворожити по фотці Жулега, коли він ворожить пофотці Славут, з метою допомогти йому не розбазарювати карму, а то буде не ветераном а Качеем бессмертним! ;D ;D ;D

Жулик

ворожу даже на бмв така як була у YUKONа  :P

кстати постав нармальну аватарочку, оцю шо я скинув...

а ось знайшов  YUKONа ракету бувшу...

YUKON

Нееееее, Жулег тоді я тобі не помічник, одне де вгадав, дик то шо біла була, е28, ну то я тобі і так писав сам, а от то, шо ти таке вєдро знайшов, йди на курси Екстрасекасів, вчись, бо людям такого навангуєш! І ваще завжди казав, Вангатори, це ж брехуни з брехунів, людей на бабло розводять, да ще й нікнейм такий! Жулег, йди вчись! Прийдеш розкажеш тоді піражок! А таааак діла не буде! ;D ;D ;D
ПиСи, знайду фото, вірніше пльонку де сфотана моя бувша Ляля - е28, покажу, твоєму Чеврулє, як до неба рачки! Топай до мене в бортовиг - хвото там!

Жулик

я в бмв не шарю и в марках не разбираюсь )
Першу кинув и вгадав, а другу то чисто состояние скинут тоже вгадав )?

Dimzik

Друзья, подскажите, что может греметь в багажнике? Звук такой, как будто большой болт на веревочке в замкнутом пространстве тарабанит о корпус. Гремит даже на мелких неровностях.
Грешил на полку или динамики - не они. Даже пробовал в багажнике ездить, но причину грохота так и не нашёл :( Мож у кого было подобное - подскажите куда копать??? Уже мозг взрывается...

Lisiy83

да там сзади греметь-то нечему....а не масляные упоры ляды?

Устинов Сергей

Датчик уровня топлива об баллон газовый не стучит? У меня бывает странный стук - заправлюсь и все проходит :)

Dimzik

Цитата: Lisiy83 від 10 Листопада 2015, 20:04:18
да там сзади греметь-то нечему....а не масляные упоры ляды?
Да вроде не они. На стоячей машине пытался шатать - звука не было.

Dimzik

Цитата: Устинов Сергей від 10 Листопада 2015, 20:18:32
Датчик уровня топлива об баллон газовый не стучит? У меня бывает странный стук - заправлюсь и все проходит :)
Не, у меня бензинка :) А проводка может так стучать? Или замок? Стоит электрозамок багажника. На ощуп все прикручено.

Sergik32

а ремні є, не тарабанять об задню спинку?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Dimzik

Цитата: Sergik32 від 10 Листопада 2015, 21:43:35
а ремні є, не тарабанять об задню спинку?
Не, ремни натянуты спереди спинки и по идее, им не о бо что тарабанить. Звук кажется именно из багажника. Могут петли тарахтеть (гайки петель к кузову притянуты хорошо)?

Lisiy83

а у меня начала задняя полка тарабанить после установки овалов. как избавиться от стуков? укрепить полку планкой?