Аммортизаторы

Автор Женя, 12 Липня 2008, 22:00:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алексей

привіт і мене така проблема стоять на заді амортизатори ОСВ + подушки тобто підкладки підпружину резинові стоять максимальні високі так ось є стукв верхній опрі там де гайка закручуєця і коли хитає машину тобто зад то там стук відчуваєця що це може бути? стойка полетіла чи щось друге. якщо стойка то скажіть які краще брати. В мене було на приміті АГАТ сині, Делфі, ОСВ,

ВКБ

Перевір затяжку гайок і великої теж.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Алексей

провіряв все все закручено іщо цеза великагайка?

Number One

Нужно менять передние аммики, поглядываю на агаты красные, но не уверен по качеству. Кто подскажет?
Естессно, менять буду уже весной, после дембеля))

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Устинов Сергей

Поставил вставки в амортизаторы агаты красные - со 2-го сентября катаюсь - отлично все :)
А тебя до весны держать будут?

Алексей

а что красние АГАТ лутше чем синие?

Устинов Сергей

Синие чуть мягче, чем стандартные, красные - чуть жестче.
Вот статья о выборе амортизаторов на славуту. Там и описание черных, синих, красных небольшое есть.

Number One

Да, весной на дембель, хотя может и раньше...
Заняться Славуткой надо вплотную

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Алексей

ну а для простой езды каккие лучше синие или червоные?

Ромео

Цитата: Алексей від 16 Листопада 2015, 20:44:01
ну а для простой езды каккие лучше синие или червоные?
Самые лучшие это KAYABA, АГАТ это воообще отстой полнейший....

Алексей

ну согласен зтобою але финанси недозволяють взяти каяба, можу щось собі тільки з АГАТІВ дозволити

YUKON

А ще краще прокачати старі...каябам курити!Хоча в мене були Каяби, з пробігу в 5 км!))))))

Ромео

Цитата: YUKON від 17 Листопада 2015, 22:12:32
А ще краще прокачати старі...каябам курити!Хоча в мене були Каяби, з пробігу в 5 км!))))))
В мене КАЯБА встановлена майже з моменту купівлі машини, заводські АГАТи потекли після 5тис. пробігу. Так, у порівнянні з АГАТом Каяба дороге задоволення, але я жодного разу не пошкодував за витрачені кошти - зовсім інше вічуття ррботии підвіски автомобіля, а скільки ям вони вже витримали... Ще раз переконався - наші ніхера не вміють або не хочуть робити, тільки но гроші злупити а про якість мови не йде. ((

Валерий86

Я начинающий славутовод подскажите пожалуйста,есть стук в передней левой части.Был на стенде по амортизаторам сказали всё хорошо.Что это может быть и как это можно исправить?Заранее спасибо.

Сволочь

Цитата: Валерий86 від 28 Листопада 2015, 23:03:36
Я начинающий славутовод подскажите пожалуйста,есть стук в передней левой части.Был на стенде по амортизаторам сказали всё хорошо.Что это может быть и как это можно исправить?Заранее спасибо.
Петли двери.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец