Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Dimzik

Кажется нашёл причину звука: бряцала втулка в язычке замка багажника. От времени появился небольшой люфт и при вибрациях исходил тот противный шум! Попшикал силиконом и проблема временно ушла. В планах заменить замок полностью.
Всем спасибо за участие!

Max 55

Цитата: Dimzik від 13 Листопада 2015, 21:03:50
Кажется нашёл причину звука: бряцала втулка в язычке замка багажника. От времени появился небольшой люфт и при вибрациях исходил тот противный шум! Попшикал силиконом и проблема временно ушла. В планах заменить замок полностью.
Всем спасибо за участие!
А я с Ланоса замок багажника поставил  :P
Пару дней и все стоит без сварки, только нижнюю часть пришлось пересверливать крепеж, штатные шпильки удаляются
Будет время пофоткаю....

ВКБ

Отполоскав мозок стукіт в районі задньої правої стойки. Думав їй труба. Знайшов час і поліз, виявилось - кінець пластикового захисту арки тер об тарілку нижню пружини заднього амортизатора. Протер до блиску. ПРи повороті щолкала по краю. Отакий збіг обставин.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

да, така зараза є, там всі краї треба фаскувати або радіусити
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

В мене задні прикручені до лонжерона, передні стукали, то прогрів феном і попідгинав.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Як тепер стало на мозок легше - це не передати!   :mitsu:

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Цитата: Sergik32 від 08 Грудня 2015, 07:57:14
прям як в уномарці тепер тихо

Тільки власник Славути плйме такий підкол  :download:

Тихо так, що при 100 аж радіо не чути від шуму дороги і звуку ДВС . Якщо такі іномарки то ну їх нах. Але якщо стільки ж навалити шумовки як на іномарках - думаю буде не гірше. Від території виробництва не залежить фізичні закони наче.

Алексей

Привіт. Ситуація така коли рушаю чи наїжаю на кочки то відчутно стук спереді з ліва ніби хтосьмолотком по металу бє. Рушив і стук, кочка і стук. Грішив що можеколодка де в супорті бє чи грає. підскажіть що це може бути?

Sergik32

Дивись стойку і реактивну тягу, попроси когось щоб сів за руль а сам глянь збоку чи колесо вперед не уходить сильно, потім на ямі глянь те ж саме, тільки заштопори задок, або ручником або башмаками, той шо за рульом буде рушати(циклічно розгойдуючи), а ти в ямі дивись що твориться з реактивними тягами-крабами-ричагом і сайлентами, якщо все в нормі тоді дивись на опорник, на кочках він гепає

ВКБ

Там 3 запчастини, суперелементарна і надійна підвіска. Як заглянеш все стане ясно. Мовинно щось відпасти чи відірватись чи хитатись, Чи в стакані шток відкрутився. І те що Сержик писав.

Алексей

Та був на СТО сказали що там все в нормі. Я сказав може це колодка в супорті грає чи бє так майстер засміявся і сказав що такого не може бути. А стук вже конкретно достав. В сі хто не їде зі мною в машині самі кажуть що стукає жахливо :nea:

Володимир

Цитата: Алексей від 03 Квітня 2016, 09:53:58
Та був на СТО сказали що там все в нормі. Я сказав може це колодка в супорті грає чи бє так майстер засміявся і сказав що такого не може бути. А стук вже конкретно достав. В сі хто не їде зі мною в машині самі кажуть що стукає жахливо :nea:
Попробуй чи є тук з відкритою дверкою, можливо петлі розбиті.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

Я якось піддомкрачував заднє ліве колесо і коли піддіймав машину то був відчутний той стук з переді

Sergik32

А гойдати сильно пробував передок? Відкрий капот і гойдай сильно передок, може стойка , може опорник.