Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

дик хлопци фішка в тому шо вони на стяжках були навіть!та й туда вертатися 60 км за ковпаком то дуренство!я вже в неті нзнайшов скоро вишлють!  :clap:
LED тюнінг

Жулик

Цитата: Володимир від 09 Лютого 2016, 17:38:30
Цитата: Жулик від 09 Лютого 2016, 16:43:27
я вже 100500 раз пысав шо газ в нас (бытовый) для канхворок яки не ездять по дорогах, поэтому податку на дороги там нема  :facepalm:
От буде еврапейский автогаз (на папери) з податками, от тогда и пагаварим )
Так акциз ніби має платити заправка, і незалежно від того що в бочці.

То не есть авто паливо! По такой логик ларек который продает баллоны для заправки зажигалок мае платить акциз на дороги  :rolleyes:

Sergik32

так точно, бо ними заправляєш жижигалку, нею підкурюєш ппапіросу, поки підкурив то влетів у яму, от і хто винен, ларьок, бо продав балончЄг
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Саша

пацики падскажитє!чьото охота є купити діодні фонарі задні треба вони чи ні?!
LED тюнінг

Алексей

Саша

LED тюнінг

Саша

- 3 шт ковпаки - 162грн
затонував крапаль протитуманки ато лупили сильно в очі зусрічним машинам!
LED тюнінг

Алексей

Саша

та ше думаю шо робити чи брати чи ні?!якось і бабла шкода і хочеться )))
LED тюнінг

Sergik32

як говориться, краще зробити і жаліти чим не зробити і жаліти. з дня на день ціни на авто полізуть догори, МВФ поки не траншує, бакс росте, такщо, треба гарно обдумати і рішити остаточно - завтра іду і беру
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Саша від 17 Лютого 2016, 21:04:46
та ше думаю шо робити чи брати чи ні?!якось і бабла шкода і хочеться )))
Я думаю що то гроші на вітер! Я б купив би коплект задніх дискових гальм або передні людські диски поставив би! Ото хоч відчуватимеш де гроші ділись!

Саша

LED тюнінг

Жулик

чета мне кажится шо якшо диски поминять на нормальни як ты кажеш юкан и не минять радиус то ачучений не пачуствуешь (

YUKON

Цитата: Жулик від 18 Лютого 2016, 16:47:01
чета мне кажится шо якшо диски поминять на нормальни як ты кажеш юкан и не минять радиус то ачучений не пачуствуешь (

А якшо поставити з перфорацією, то все очутіш! Одне шо колодки трохи раніше треба замінити! Та до тих дисків ще людські колодки так ваще ефект буде!

Жулик

питав я людей які спецом міняли на перфоровані різниці 0, якщо до цього нормальні не перфоровані стояли.

А колодки то та  :happy: