Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

узбагойтесь)))
хочете кращі тормоза - ставте більші тормоза

а ці всі канавки, це для гонок, коли колодки паляться і стають гладкі, шоб стирати підгорений верхній шар колодки
хоча мені і на стандартних тормозних дисках 13" нічо не мішало гонки вигравати.....

хочете кращі тормоза - ставте більші тормозні діски, 260мм вроді, 14" в народі
для цього треба нову скобу для супорта і сам диск, супрорт лишається той самий, ше для кращого ефекту можна поставити хороші колодки, хоча б Ferodo, або в ідеалі - ATE

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

YUKON

В мене феродо примьєр стоять, гарно тормозять і без скрипів! А от папєрєднік с-ка залєпуху якусь ставив, не тормозили нічого і диск пополосований геть!

Kritik

в мене на калині спереду були Феродо Таргет - вони м"якші ніж Прем"єр, але прем"єр тоже класні
ззаду були АТЕ

зараз на Ауді спереду і диски і колодки АТЕ, ззаду - хз, не міняв ше...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Саша

LED тюнінг

Жулик

Цитата: Саша від 19 Лютого 2016, 21:12:39
на якій ше ауді???
Audi A4 B7 S-line Avant  :rolleyes:

От и я про то шо хош лучи тормоза палюбе тре бильше ставыть фсе от дисков до колодок и суппортов  ;), все остальное танци з бубном  :rolleyes:

YUKON

Так в мене вони і так під 14" дискі, ставити диски на 15, нєєє, не готовий! Ну як мінімум так як Крітік не ганяюсь!

Жулик

причем тут ганяця, буш ехать 60км  и одним пальчиком по педальке пшик и 0,5м и став  :-D

YUKON

Постав собі на 15 колеса я на тебе подивлюсь, як ти очечом будеш дорогу відстежувати! І не тре мені розповідати що калось то ппц яке м'яке авто!

Саша

йоли пали помив мотор перестала працювати газова установка то ппц хотів як краще а вийшло як завжди!
LED тюнінг

Жулик

А я всегда говорил что не мыть мотор дешевле чем мыть  :-D. А мне не верят пока сами не попадут в какаху  :-D

Sergik32

нема чого його мити, протерти кришку ГБЦ і коробку фільтра, от і все
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 09 Березня 2016, 12:14:28
нема чого його мити, протерти кришку ГБЦ і коробку фільтра, от і все
+100500  ;)

YUKON

Цитата: Саша від 05 Березня 2016, 21:00:51
йоли пали помив мотор перестала працювати газова установка то ппц хотів як краще а вийшло як завжди!
Ну оце ти Саньок не обіжайся, ну як Жулік, зв'язав в купу не зв'язуєме!

Жулик

Нуну  :-D
Пасаветуй юрист паміть ще раз мо грязь не дае ГБО працювать...

YUKON

Цитата: Жулик від 09 Березня 2016, 13:12:22
Нуну  :-D
Ненуашо? :P :P :P
Помив двігло, перестала газова працювати! :-D
В точності як ти розвів колодкі, потім звів! Я не правий? :-D :-D :-D