ланос или иномарка

Автор Валерий, 07 Лютого 2016, 22:57:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 21 Березня 2016, 09:43:40
ОРЕЛи гниють, не знаю чого, але метал там не туйво, може сучасні то вже цинкують трошки
Тобто Рено, при такому ж кузові як у Опелі не гниють? Серіжка! Там кузови як 2 каплі води! Мірдочка в них трішки різниться тільки! А от опєльовскі дизелькі кращі, і не такі замудровані як в Рено! От саме з-за цього Жулькє і я "хатім" Вівару!

Жулик

Цитата: YUKON від 21 Березня 2016, 09:49:57
ОРЕЛи гниють, не знаю чого, але метал там не туйво, може сучасні то вже цинкують трошки
Тобто Рено, при такому ж кузові як у Опелі не гниють? Серіжка! Там кузови як 2 каплі води! Мірдочка в них трішки різниться тільки! А от опєльовскі дизелькі кращі, і не такі замудровані як в Рено! От саме з-за цього Жулькє і я "хатім" Вівару!

А шо там зара з переобладнанням?
Ранше тре було купу бала навалить?
Хотя батя кате на експерти по докам груз а в самомделе груз пас уже 7год минимум )

Sergik32

може ви і праві, я просто іномірками не цікавлюсь, поки маю славку то кращої вже і годі чекати, хоча чесно кіжучи, віварчик мені подобається, в короткій базі пісіжир.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Жулик від 21 Березня 2016, 09:52:56
Хотя батя кате на експерти по докам груз а в самомделе груз пас уже 7год минимум )
Та їх зразу таможять на груз пас,але в залежності від того як покупець хоче, можуть і таможить як груз.!

Жулик

Цитата: YUKON від 21 Березня 2016, 10:00:30
Та їх зразу таможять на груз пас,але в залежності від того як покупець хоче, можуть і таможить як груз.!

раньше 4тис евра стояло налог на переобладнання  :facepalm: вроди убрали.

Сержик не ровняй опели з виваро! Виваро то не опель  :rofl: юрист не дасть збрехать

Sergik32

Віваро то не опель, хай буде так, авео тоже не чівралєт, тоже так і є. Карочє, тут шо ти скинув віварку то не хочу, торпеда некрасіфа, немає консолі такої як в старій, вона була прикольна
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Жулик від 21 Березня 2016, 10:06:33
Цитата: YUKON від 21 Березня 2016, 10:00:30
раньше 4тис евра стояло налог на переобладнання  :facepalm: вроди убрали.
Сержик не ровняй опели з виваро! Виваро то не опель  :rofl: юрист не дасть збрехать
Загрузив як баржу утюгами! Віваро то Опєль, А Трафік - то Рено! В кожного своє, але кузови всі взяті з Рено!

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Березня 2016, 10:09:34
Віваро то не опель, хай буде так, авео тоже не чівралєт, тоже так і є. Карочє, тут шо ти скинув віварку то не хочу, торпеда некрасіфа, немає консолі такої як в старій, вона була прикольна
и цина ее 35уе тысч  :facepalm:
Юрист я не про то а про тошо вси опели гнеють а виваро не )

Володимир

В сусідав віваро грузовий, років 5 напевне щодня мількає, то ржавчини я там не бачив. Я взалагі на грузових бусах останніх 10-ти років випуску ржавчини не бачив. Можливо вони розраховані на комерційне використання, то їм краще захищають кузов.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Володимир від 21 Березня 2016, 12:08:15
В сусідав віваро грузовий, років 5 напевне щодня мількає, то ржавчини я там не бачив. Я взалагі на грузових бусах останніх 10-ти років випуску ржавчини не бачив. Можливо вони розраховані на комерційне використання, то їм краще захищають кузов.
пасатри на последние спринтеры и ЛТшки, и на вито что старые что новые. и на Т5 фольц  :-D вместе с кади.
Виваро мавано пежо експерт, кенго, партнеры эти не гнеют...

Сергей

Стоимость автомобилей в Украине больше чем в Германии
http://famozio.com/statti/stoimost-avtomobilej-v-ukraine-bolshe-chem-v-germanii/

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Сергей

Подниму Темку...
Хто шо скажет по-поводу б/у авто от 5 до 7 кило денеги не старше 06/07 годов. Ясное дело- СенсоЛанос не в счет. Просто купить авто во вменяемом состоянии - полдела, а вот стоимость ТО и болячки в дальнейшей эксплуатации это вопрос?
Ну, типа: Шевроле Лачетти/Авео, Хюндай Акцент, Киа Рио, Форд Фиеста/Фюжин, Шкоду Фабию 1,2 (1,4 и 1,6 фиг найдешь), или Логан, ну как же без него, родимого  :-D. В Инете, конечно, отзывов и виде полным-полно, но очень часто они бывают абсолютно противоположны.
Бо, как насмотришься объяв и пройдешься по площадкам, так тоска берёт. Создается впечатление, что придется дальше кататься на Славуте и копить ещё столько же, что бы купить из салона-но так мона и до пенсии дожить.

З.Ы. Бюджет конечно не богатый, но всетаки.  ;)
З.Ы.З.Ы. Абсолютно не интересны Пежо/Ситро, итальянцы и китаямобили. Может и зря, но всё же...

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Sergik32

ну лайноси-авечки-лачеті і лохани(ну якже без них) то скажу чесно ціни залупляні, не варті аони тих грошей, вже якщо 5-7штук є то яб сарєв на гольфенка 4-го, або щкідку. Да, по з/ч вони не дешеві, але і лазить під ними і біля них не тра так сильно і часто.

Lisiy83

мы планируем жены шкоду фабию продавать. обращайтесь)))))

Володимир

Такий варіант, чи новіші версії якщо по грошам влізеш.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion