Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

думаю 900 )
______________________________________________________________________________________________

Я тоже поехал сатреть славуту в белую церкву, сначал думали по доверке, но в натариусе после проверки по базах (обтяження), нотариус вывалил что она донецкая.
Сразу штупор  :(, ненене говорю дава вытяг с паспортными данными, на 100уе и завтра возле мрео. Он говорит ок.

Приехали к мрео позвонил решали, решала дал запрос на мариупол, по базе арест  :rofl: владельцем авто.

Чел а акуе  :(, он на ней ездил по доверке.
Говорит щя у меня ее тут и заберут  :-D :-D, правада изза того шо через ришалу не забрали.

Говорит я все решу и позвоню а я говорю решай  :popcorm:, хотя без владельца там даже сам янукович не розрулит  :rofl:

Короче купили уже другую машину и перерегили, ну их нах те доверки  :beee:

YUKON

Саньок, ну нашо тобі оте Чери? Ну вонож тік схоже на Еванду, алеж то Шеврольє яке саме якістю не блищіть, щей клона з нього зробили.  Але ж воно ж вцілому виглядає ще хуже ніж Калина(тільки що більша по салону), а в обслузі? Да до тих кьотайців залізо тре ставити з Тойоти (чи з чого там ще) щоб більш меньш їздити! А те залізо по курсу стоїть йомайо! Шо тобі тая Калина так не йде в руку, то ти її продаєш, то міняєш! "Вилікуй" її 1 раз да поїздь спокійно років 5, а потім вирішиш, що да як! Я би так зробив! Шо собсна і роблю! Хоча діло твоє! З кьотаю подобається 2 авта, Джилі Емгранд ЕС-7 та Х7

Жулик

ты наверно всю жизнь на китайчигаг ездил? Все знаешь?
Всьо то ты хочешь шоб тебе вси слухали и на калинах до пенсии катались  :beee:

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Березня 2016, 09:34:06
Жульке, дуже багато спілкувався з хлопцями-володільцями кьотайоз, просто їнтересувався, взагалі читаю і читав про них! Да і є 2 бувших володільця Еванд, які після їх продажу "перехрестились"!

Яка пєснія, не дожевемо ми до неї! Не будь так самоуверен! В 100500 раз тобі кажу Калина гарне авто на свої гроші, але далека від даже поміркованого! по 5-ти бальній шкалі - впевнений трояк! ;) ;) ;)

Жулик

Цитата: YUKON від 24 Березня 2016, 09:37:48
Цитата: Жулик від 24 Березня 2016, 09:34:06
Жульке, дуже багато спілкувався з хлопцями-володільцями кьотайоз, просто їнтересувався, взагалі читаю і читав про них! Да і є 2 бувших володільця Еванд, які після їх продажу "перехрестились"!
На ото шо ты спилкувася я тоже так кажу: вси кажуть и ты кажы!
От вси кажуть шо авео 6л бере и я буду казать  :rofl:

Спрыводу того китайчига то запов на него мишок и ящик, цины один фиг на все, я те даже так скажу шо на пежо я бати купляю запы шо на свою одын фин цины туда сюда однакови.
Яж не аригинал беру? Шо соби якесь мапко шо бати)

И не тре казать шо отой китайчиг шо калина шо китайчиг всеже там хоть салон просторнише а не наче будка.
Вивару тре брять бляха вчора кресный сив а вин под 140кил да щей высокий и трындыть мени открути ручку держачку  :-D бо башкой бюсь  :wallbash: .

Я и кажу сядь в маршрутку богдан, то не авто таке то ты пузырь )))

Жулик

Жулик

Хотя лучебы поменять не на кетайчига ))) а хоть на украинського китайчига )))

Хотя колы в мене невыстачало на авео то я присатрював амулет, всеодно он мне больше був цикавый калины, вернее калину я ваше нерасматрював  :heppy_dancing:

Саша

пасіба за порядок!)))))900 доплати канешно!на вкус і цвет!)) калина лікована там тіко деякі мелочі надо убрать!))
LED тюнінг

Жулик

YUKON

Цитата: Жулик від 25 Березня 2016, 07:58:04
мо хоть еванду какусь?
Evanda дорога і ненадійна, краще вже шукати Лачетті!...з 1,8 моторчиком, гарненька і надійна!

Жулик

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Sergik32

машини повинно бути 2 в гаражі, одна на празники(1117) і 250-та на кожен день
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

нет так 250 шоб ездыть, и калина шоб колупаця в гаражи!
Так сержик заканчюем бо це вже не бартавик а капец  :facepalm: