Аммортизаторы

Автор Женя, 12 Липня 2008, 22:00:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Lisiy83

Это конечно хорошо) Вот только мне не верится что 287 тыс. а пружины до сих пор живые.....

ВКБ

Цитата: Lisiy83 від 24 Березня 2016, 21:33:16
Это конечно хорошо) Вот только мне не верится что 287 тыс. а пружины до сих пор живые.....

Мабуть не дійшло до критичної частоти усталосної руйнації. Вдалий підбір коеф. запасу , термообробка бідібрана вдало, матеріат та виконано технологію як задумано. Навівка йде на гарячу таких пружин. Залежить від якості прокату, щоб не було всередені флакування матеріалу. По феншую роблять як супортів передніх, так і пружин відповідальних  - магнітопорошкову дефектоскопію 100%. Із 100 деталей 2-4 виходять в брак по внутрішнім невидимим дефектам (пори, флакени, тріщини). Авось тут не пройде. І доказано на практиці, якщо немає дефектів і все відповідає т/п - все працює як треба, якщо немає наднавантажень,
Але відбійниу спрацьовує раніше на схлопування витків. А от коли кулібіни ліплять свої пружини, то буває соудар витків - і фони топають.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Жулик

я он кроме своей попкы и трошки пасажиров ниче не возил 250тис, на пружины и не заглядывал...

Lisiy83

та я тоже 95% пробега езжу сам

Алексей

Привіт скажіть будь ласка як правильно ставити доміки під стойки. Якщо можна то фото пришліть або напишіть. Бо я раз поставив то стойка  почала стукати через деякий час. І міняв вже три пари стойок задніх, підскажіть які краще брати.

Lisiy83

Алексей

а задні? І як доміки правильно устанавлюавти?

ZaVa

Цитувати виділенеБо я раз поставив то стойка  почала стукати через деякий час
Може гайки не позакручував до путя ??? ;)
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Юра

Я когда ставил задние то там как-бы вариант только 1, как по другому их можна поставить даже не представляю. Может разные производители.
Продаю деревяные кровати из натурального бука, производитель Эстелла.

Алексей

ну а фото як правильно ставити доміки скиньте

Юра

Я не претендую на истину, как поставил так год и ежжу. Завтра по светлому сделаю.

Алексей

Та я теж так поставиві їжу але чомусь стойкизадні летять вже третю пару міняю. Якнеліва стукає то прва. І стукає зверху в районі штока де гайка закручуєця. Зняв стойку шток опустив підняв провалів стуків немає але коли ставиш то стукає в районі штока зверху. І коли шатаю машину взаді то вінніби як шипить чи пшикає

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юра

У меня стоит под углом немного, помоему как на 1 фото.

$lavka

На втором не правильно ( правый стоит слева )