не завжди заводиться

Автор gray-black, 10 Квітня 2016, 21:51:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

gray-black

всім привіт!!!
давно мене мучає така єрунда-коли проїду так км 50-100 без зупинок,заглушу,з ключа не заводиться,тільки викруткою з під капоту,якщо з пів години постоїть заводиться,а зразу не хоче,може хто що підкаже де хоч копати 1,2 карб
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Sergik32

тоєсть стартер крутить і не заводиться, чи з ключа стартер не крутить?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Lisiy83

стартер не крутит. у меня когда то такое было и потом само исчезло)

Sergik32

замік запалювання тра сарєть і проводку
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Lisiy83

не, тут не в замке дело. мне помогало постучать отвёрткой по корпусу стартера. так что где то контакт отходил

gray-black

Цитата: Sergik32 від 11 Квітня 2016, 08:50:41
тоєсть стартер крутить і не заводиться, чи з ключа стартер не крутить?
з ключа стартер не крутить,хоча реле клацає,викруткою замикаю контакти на стартері-крутить,так і завожу

ZaVa

Привіт. Втягуюче або підгоріли контакти на п"ятаках. Треба знімати, розбирати втягуюче, чистити від пилу і легенько промазати. Якщо п"ятаки, то перевернути їх.
А коли вже стартер буде знятий, то виконати йому повну ревізію - втулки, щітки, почистить від вугільного пилу.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Sergik32

ну якщо я так панімаю то втягуюче там ніпричом, бо інакше і від атвьортки би не крутило, втягуюче працює бо тойже самий електромагніт, а коли на котушку не подається напруга то і гамнітного поля немає, і втягувати то немає чим. тра лізти вище, в салон, під руль

Vitaliy.

Смотря что он там отвёрткой перемыкал. Если силовые болты, то это лишнее и зря. А если верхний болт с папой, то значит управляющее напряжение не приходит ко втягивающему. А это возможно подгорели контакты в релу управления стартером, которое под приборкой находится, самое левое. То, что оно щёлкает в салоне, ещё не говорит о том, что оно свои контакты замыкает.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

gray-black

Цитата: Vitalka від 11 Квітня 2016, 18:10:49
Смотря что он там отвёрткой перемыкал. Если силовые болты, то это лишнее и зря. А если верхний болт с папой, то значит управляющее напряжение не приходит ко втягивающему. А это возможно подгорели контакты в релу управления стартером, которое под приборкой находится, самое левое. То, что оно щёлкает в салоне, ещё не говорит о том, что оно свои контакты замыкает.
все вірно верхній болт з папою,дякую за підказку буду дивитись

Sergik32

От і вияснилось питання, добре що є люди які тямлять в проводах

gray-black

прикол-як створив тему-ні разу не підвела-заводиться краще ніж в рекламі ОККО }-)

gray-black

після того як замінив замок запалювання проблем з заводкою не було,скільки б не проїхав,висновок-проблема була в замку :thank_you:

Skiper

При повороте ключа в положение "зажигание" и  не горят лампы акка и масла - реле под рулевой колодкой к замене.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

EvgenS

Прикол был - доехал домой и бац машина заглохла , потух мафон короче напруга в сети пропала вообще. Причина обломился провод от генератора (цепочка + от АКб на стартер и к генератору.