Термостат

Автор Стас, 08 Січня 2008, 14:07:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Romka

да, на моей машине стоял термос на 80 гр, и геныч 55 А, все с завода и это в 2008 г.
При чем в инструкции указано термостат на 87 и генератор на 65А.
Датчик фаз тоже отсутствует, но разъем есть.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ZaVa

Если авто 2008 г.в. , то генератор должен быть на 73А, корпус как от 55А генератора, только "начинка" ( обмотка статора и якоря ) более толщим проводом.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Володимир

Цитата: ZaVa від 30 Червня 2016, 13:26:54
Если авто 2008 г.в. , то генератор должен быть на 73А, корпус как от 55А генератора, только "начинка" ( обмотка статора и якоря ) более толщим проводом.
В мене 2008 року, то стоїть 65А.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

vol4ok7

Цитата: Salek від 26 Червня 2016, 18:37:17
Цитата: Григорий від 26 Червня 2016, 17:57:34
как понять полуося старого образца, с стопорными кольцами?
Полуось меньшего диаметра,шлицевая под внутреннию гранату меньше в диаметре,внутреняя граната немецкая.
Такие полуося закончили устанавливать в 90-е,а мне поставили с завода.
Всем здравствуйте!Подтверждаю!машина 2008 года и тоже самое с внутренней гранатой сам был очень удивлен !пришлось ехать в магазин отдавать внутренние гранаты назад.....
А по поводу термостата стоит ланосовский зимой ставлю на 92 ,на лето переставляю на 87 ...Уже много раз писал ,считаю ланосовскую систему намного лучше стоковой.....

Romka

вот вам делать нечего кроме как термосы менять туды-сюды? Один на 87  - не пойдет?
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Sergik32

а 83 не піде на зиму?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

$lavka

vol4ok7

Цитата: Salek від 04 Липня 2016, 09:44:15
Цитата: Romka від 04 Липня 2016, 09:33:50
термосы менять туды-сюды
92°С зимой теплее.
Я бы такой и летом не снимал,но не нашел выше 87°С.
Не снимал и я,но в жару значительно чаще включаеться вентилятор.Решил что двигателю летом будет значительно комфортней с 87...

Sergik32

ну стоковий був на 80, заклинив, поміняв на 87, а зараз купив комплект з лайноса а там на 83гр, але буду ставити бо іншого немає
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ZaVa

Колеги, доброго дня.
Маю питання. Встановлений термос від Ланос 1,4 зі вставкою на 92 градуса. Наразі при русі в міському режимі часто вкл. вентилятор радіатора. За містом температура тримається 87-90 градусів. Постає питання - можливо потрібно встановити термоса на нижчу температуру ? Наприклад 87.
Турбуюсь щоб не сталося перегріву та не повело ГБЦ.

Завчасно вдячний.

Володимир

Цитата: ZaVa від 14 Липня 2016, 13:15:51
Колеги, доброго дня.
Маю питання. Встановлений термос від Ланос 1,4 зі вставкою на 92 градуса. Наразі при русі в міському режимі часто вкл. вентилятор радіатора. За містом температура тримається 87-90 градусів. Постає питання - можливо потрібно встановити термоса на нижчу температуру ? Наприклад 87.
Турбуюсь щоб не сталося перегріву та не повело ГБЦ.

Завчасно вдячний.
Треба а бо термос на нижчу температуру, або в прошивці підняти поріг включення вентилятора. Дуже малий зазор, тому так часто вмикається.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Алексей

Привіт  є думка амінити тосол наанти фріз. як це краще зробити іщопотрібно. І ще кажуть що коли після тосола залити антифріз то він може потекти :(

ZaVa

Льоха, для початку почитай що таке тосол і що таке антифриз в неті.
Потекти може і на дорогому, якщо зроблено на аби як.

Залий Хепу 12 концентрат.

ZaVa

Цитувати виділенеТреба а бо термос на нижчу температуру, або в прошивці підняти поріг включення вентилятора. Дуже малий зазор, тому так часто вмикається.
Дякую за відповідь.
Що до підняття температури - я так розумію без перепрошивки цього не зробиш. Так ? Якщо так, то тоді або заміню термоса або так і буде часто працювати. Надіюсь температура в 92 - 95 градусів на буде шкідливою?