Автоновости

Автор Жулик, 25 Лютого 2015, 17:32:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 22 Липня 2016, 12:32:56
точно
Ну мо еще конечно в больше отдаленном месте например в министерстве, тут вопрос в другом насколько чисто автодоровец отмоет бабло...

И как сильно гросмяну понравится его схема )))

Lisiy83

Цитата: Poker1st від 22 Липня 2016, 10:31:24
перекупи під кордон дійсно попідганяли вже цілі автопарки меганів, лагун, сценіків і нотів. будуть реалізовувати під конкретних людей. тобто майбутньому власнику потрібно буде лише перетнути кордон і повернутись назад уже з авто.
а з довіреностями не все так просто зараз, субсидії то всі хочуть отримувати)
з приводу того, що перекупи вже все розкупили, так ребята я нагадаю, що в Європі ринкова економіка. французи, поляки постійно міняють автопарк і спродають свої старі чотирьохколісні. нові варіанти появляються постійно, потрібно лише встигнути захопити і поїхати пригнати.
а чего у них самые ходовые это меганы, лагуны и сценики?

Poker1st

Цитата: Lisiy83 від 22 Липня 2016, 12:51:41
двигуни 1,5 і попадають під найдешевший акциз, десь 150євро получається
а наприклад 1,6 вже більше 500 виходить

Жулик

Цитата: Poker1st від 22 Липня 2016, 13:46:45

А от я и алигарх шо выбрал не 1,5  B) :rofl:

Lisiy83

так у шкоды фабии двигатель 1,2-1,4 у форд фокус 1л, у опель корсы и астры двигатель 1,4, киа сид 1,4 и т.д. почему именно рено такие популярные?

YUKON

Цитата: Жулик від 22 Липня 2016, 13:47:59

А от я и алигарх шо выбрал не 1,5  B) :rofl:
То не ти вибрав, а твоя розкоса братва! ;-)

Poker1st

Цитата: Lisiy83 від 22 Липня 2016, 16:43:02
так у шкоды фабии двигатель 1,2-1,4 у форд фокус 1л, у опель корсы и астры двигатель 1,4, киа сид 1,4 и т.д. почему именно рено такие популярные?
порівняй салон фабії і мегана наприклад.
оперль корса, як і пежо207, форд фієста, сеат ібіца і тд. - малолітражки, тут взагалі не до порівняння. такі брати хіба що жінці їздити в сільпо.
фокуси непогані, але літровий все таки не те по потужності.
сіди як варіант, але вони не набагато, але дорожчі. я собі до речі між реношками і сідом якраз і вибирав. зупинився на сценіку, так як спокусили 7 сидінь, 5 з який ще й повністю знімаються.

Сергей

Poker1st, на вкус и цвет, как известно...  ;)
ИМХО: больше тяготею к японцам, корейцам, американцам или немцам.

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Lisiy83

салон у фабии по размерам меньше, но материалы намного качественне, ходовая боле сбитая, качество покраски кузова лучше. мы недавно продали фабию жены
сид тоже очень нравится и говорят тоже безпроблемная машина. вот только клиренс маловат

Poker1st

Петро підписав закон про підвищення штрафів за п'янку за кермом:

Lisiy83

уже обсуждалось. распространятся этот закон будет только на простых смертных.....судьи, прокуроры, депутаты и т.д. и дальше будут ездить синие безнаказанно...

Poker1st

Цитата: Lisiy83 від 27 Липня 2016, 20:03:14
уже обсуждалось. распространятся этот закон будет только на простых смертных.....судьи, прокуроры, депутаты и т.д. и дальше будут ездить синие безнаказанно...
вроді ж за останній рік появилось багато роликів де і депутатів, і суддів, і прокурорів притягали. для них вже сам факт відомості на ютуб на багато гірше самого штрафу. це повинно якось спиняти.
буде цікаво через рік порівняти, наприклад, кількість смертей на дорогах. думаю, це буде один з факторів дієвості-недієвості закону.

Сергей

Можэ мне кто-то объяснит, это как повторное нарушение в течении года или ещё третье в течении года, если нет права управления на год?

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Poker1st

Цитата: Сергей від 27 Липня 2016, 22:31:33
Можэ мне кто-то объяснит, это как повторное нарушение в течении года или ещё одно в течении года, если нет права управления на год?
зловили перший раз, заплатив 10штук і рік просидів на пасажирському сидінні; зловили ще раз - 20шт. і так далі. після третього разу сміло можна йти на базар за велосипедом :wacko:

Lisiy83

Цитата: Poker1st від 27 Липня 2016, 21:41:27
Цитата: Lisiy83 від 27 Липня 2016, 20:03:14
вроді ж за останній рік появилось багато роликів де і депутатів, і суддів, і прокурорів притягали. для них вже сам факт відомості на ютуб на багато гірше самого штрафу. це повинно якось спиняти.
буде цікаво через рік порівняти, наприклад, кількість смертей на дорогах. думаю, це буде один з факторів дієвості-недієвості закону.
это так для показухи пару человек поймали. я думаю это очень малый процент от общего количества пьяных чиновников и бизнесменов.....