Розмитнення з 1 серпня

Автор admin (предыдущий), 14 Липня 2016, 14:50:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

admin (предыдущий)

цікавить один ньюанс.
акциз на двигуни до 1,5 складає 0,103€ за см3 на усі автомобілі які підпадабть під закон? чи шестирічна машина буде розмитнюватися вже по іншій ціні.
шестирічна - це враховуючи що вона старше 1го січня 2010року і підпадає під стандарт Євро5.
було б цікаво почути думку, хто детально робирався в законі.

Lisiy83

а есть машины Евро5 до 2010 года?

admin (предыдущий)

Цитата: Lisiy83 від 14 Липня 2016, 21:08:15
а есть машины Евро5 до 2010 года?
вряд ли, но это и не важно, так как нам запрещено ввозить авто старше 10го года

Lisiy83

ну тогда да. под льготный акциз попадают автомобили от 2010 года(евро5) при условии что сам это авто пригоняешь на территорию Украины, не больше одного автомобиля за период действия закона и не имеешь право продать это авто до 2020 года

Sergik32

а в 17 чи 18 році вийде закон про євро 6 і тоді за євро 5 прийдеться платити мздєнь в екологію. Отжеж добрі у нас чинуши, все для народа. Да зніми розтаможку на 99,9% і всі будуть довольні, особливо європа
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Poker1st

Цитата: admin від 14 Липня 2016, 14:50:24
цікавить один ньюанс.
акциз на двигуни до 1,5 складає 0,103€ за см3 на усі автомобілі які підпадабть під закон? чи шестирічна машина буде розмитнюватися вже по іншій ціні.
шестирічна - це враховуючи що вона старше 1го січня 2010року і підпадає під стандарт Євро5.
було б цікаво почути думку, хто детально робирався в законі.
по нових правилах розділеня на авто до 5-ти років і від 5ти до 8ми вже немає.
головне щоб машина була старше 1-го січня 2010р. і відповідала стандарту єуро5.

Сергей

Топ-5 моделей авто, які в Німеччині коштують 10 тис. євро
http://gazeta.ua/articles/avto/_top5-modelej-avto-yaki-v-nimechchini-koshtuyut-10-tis-yevro/711617

З.Ы. Если бы у мну было свободных 13-15 килоевро, так нафига мине тот германский авторынок БЭушных авто? У нас у самих такое есть...

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Geroy

И август уже заканчивается, можно делать вывод. Обычная профанация.
Придумали новые сложности. Это и покупка свыше 10 уе и таможня наша по своим тарифам и прочее-прочее....
Не сработало!

Володимир

Цитата: Geroy від 18 Серпня 2016, 16:15:04
И август уже заканчивается, можно делать вывод. Обычная профанация.
Придумали новые сложности. Это и покупка свыше 10 уе и таможня наша по своим тарифам и прочее-прочее....
Не сработало!
На правді пишуть що вже 600 авто розмитнили з початку дії закону.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Kritik

Цитувати виділенеголовне щоб машина була старше 1-го січня 2010р
молодше  :)

і дійсно з 1 січня 2017 року вступає закон про ЄВРО - 6, такшо цей теперішній закон буде діяти трошки більше року, а ціни на тачки з Євро-6 +/- як в Україні тому смислу не буде взагалі

бачив вже нові тех.паспорта з пригнаних машин, там в примітках написано шо до року часу після реєстрації машину не можна продавати і т.д... ну можна, але тоді прийдеться заплатити всі податки так як до "покращення"

та й взагалі, тачки до 5 років в Європі тоже не дешеві

якшо наприклад моя 11 річна Ауді коштувала в 2 рази дешевше ніж в Україні, то Фокус вже коштує на 25-30% дешевше, і цю різницю зжере пригон машини

хіба шо шукати якусь Фабію/Фієсту, або Фокуса 2-го покоління останніх років

бо такий як мій коштує в районі 10 штук баксів, + пригон = ціна такої самої машини в Укр
хоча... може все таки краще пригнати, в мене наприклад 169 тищ пробіг - рідна ходова  :)

читаю українські і російські Фокус форуми то люди переважно до 100-120 тисяч вже всю ходову міняють, включаючи аморти... а всякі резинки і втулки то навіть на 60 тищ буває....

такшо тачка з Європи все таки краще збережена як не крути

але ше розкажу вам шо в Європі не так вже легко купити тачку нормальну, я вже 2 машини шукав, то перед покупкою Ауді дивився десь 4 машини, всі в описі і на фотках ляльки, а вживу биті корчі, так само і перед Фокусом дивився одну машину, тоже бита і перед і зад і навіть вікна міняні.... кароче не весело це все...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

SWarlock

Вы шо, еще не поняли, шо вам пустили пылюку в глаза: нате вам "шару", жрите, если сможете, если успеете. Сразу было понятно, что ворон ворону глаза не попортит, так почему шоколад должен глаза железячнику заливать?
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Fulcrum

На цю тему аникдот :
Приходить кум до кума і каже:
"Знаєте куме, бачу з літами здоровя не погіршується та й сила нікуди не дівається"
-А по чому, куме, ви це бачите?
"У мене камінь в дворі лежить, так от у 20 років я його підняти не міг, та й зараз у 60 підняти не можу"
Автомобілі є BMW і все решта