ланос или иномарка

Автор Валерий, 07 Лютого 2016, 22:57:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Жулик від 25 Липня 2016, 11:43:00
Цитата: YUKON від 25 Липня 2016, 11:41:44
Цитата: Жулик від 25 Липня 2016, 11:39:37
Цитата: YUKON від 25 Липня 2016, 11:36:23
От ти смішний єканамизстіку
Ти береш камаро, таж муруканська ікона, а порівняй його з серією "і" від БМВ... багато питань!
От подобається тобі мене покритикувати, алеж мене "з путі існтінного не зібьєш"! ;)
От булоб в мну камаро а вте БМве поехалиб мы девочек циплять и тыб все поняв  :rofl: :yahoo:
Жульке...ти там не заболів часом...про дівчат заговорив!
та все норм яж выздоровив недавно )))
Я он побув в суботу правильним папашою...а ввечері здичавів з куянкою...до 4 ночі плясав...іду вже біля 6-ї додому і думаю...еееее ще є порох...! А тобі то шо молодому не  жонатому...приг в кумаро...завалив у нічник...і дріфтуй з молоденькою куяночкою до ранку...а потім до богіні...ну подумаєш...отмаєш сковорідкою по загривку...дик сік дріфту то було! :rofl: :rofl: :rofl:

YUKON

Цитата: Sergik32 від 25 Липня 2016, 11:48:28
що значить правильним папашою?
З дитиною відпочивали...розважались...а потім на вечір як відвіз до його родички...а потім куянка саблазніла в кафє...ну от з нею і давав джосу! Сижу оце на роботі...як в космосі...нічьо робити не хо... ;) ;) ;)

Жулик

Саблазнила! А от булоб камаро те шо трох луче ланя, соблазнил бы ты! Эх порох вже не тот, не инициативный!

YUKON

Обидва жонаті розповідають, як нежонатому баб зрозуму зводити, при тому обох "доїдають рідні тещі"...ну-ну...та ще ж якби небитому, а то битий...ню-ню теоретики...я вас уважно слухаю у хлудилці...понове праквєцара! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Сергей

Цитата: Sergik32 від 25 Липня 2016, 14:53:32
Пришел-увидел- побелил"
Это Вы всё про разницу между Лайносом и Иномаркой?  :-D

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Sergik32

да, ми нафлудили уже тут по чорному, хватить, беремо іномарку, ланоси вже не в тренді
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Сергей

Дешевле Ланоса: Porsche выпустил офисное кресло RS  :-D
http://topgir.com.ua/778768-deshevle-lanosa-porsche-vipustil-ofisnoe-kreslo/

Сергей

Sergik32

завтра візьму і ту і ту
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Andrew1.2Li

[url=http:

Володимир

Те все лохотрон, я колись чуть не вліз в цю систему (Автоплан вона називалась), але коли почав вдома читати договір виявилось що машину дають не зразу, а можливо через 7 років, і то якщо її не встигли зняти з виробництва.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

на той автоплан багато хто підсів. є гроші є машина, нема грошей є маршрутка, а гратися з кредитами і позиками то зараз не по феншую.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 16 Серпня 2016, 08:24:49
на той автоплан багато хто підсів. є гроші є машина, нема грошей є маршрутка, а гратися з кредитами і позиками то зараз не по феншую.
Я ж був молодий зелений, зашов в універмаг, а там новенькі машинки стоять, і молода дівчина так гарно все розказує, пускає тумана в очі. Приїхав до дому почав читати договір написаний шрифтом десь 6-го розміру і наткнувся на пункт що якщо авто знято з виробництва то тоді треба доплатити різницю в ціні за іншу модель, або відмовитись від покупки, але при цьому чемно сплачувати внески до кінця терміну дії договору, і тільки тоді вони повернуть гроші. Дзвоню до дівчини і та підтверджує що машину зразу не дають, так як першого внеску не зробив і договір не вступив в дію, чемно послав її і на тому розійшлись.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Валерий

Оживлю тему. Созрел на каблучек рено, пежо,фиат, строен.так как буду брать с немалым пробегом, думаю бенз с газом , будет лутше дизеля. Дизель при пробеге просит ремонта,его и толкают. Кто что подскажет на щет экспутации даных марок, что лутше,дешевле в ремонте. И вобще по делу не только флуд :facepalm: :wallbash:
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

YUKON

Цитата: Валерий від 30 Серпня 2016, 10:40:27
Оживлю тему. Созрел на каблучек рено, пежо,фиат, строен.так как буду брать с немалым пробегом, думаю бенз с газом , будет лутше дизеля. Дизель при пробеге просит ремонта,его и толкают. Кто что подскажет на щет экспутации даных марок, что лутше,дешевле в ремонте. И вобще по делу не только флуд :facepalm: :wallbash:
Валерчік, тобі ж каблук тре як роботяжка? Відповідно подумай як купити нерозмитнене авто...з можливістю...протягом року, розмитнення! Ну і єсєсьно купити її тре на бензі...а вибір на западі більший ніж наші тут, які прошлі крим і рим і мєдні труби (трупи)!
В частині експлуатації, рено не дуж надійне авто, проблемне в обслуговуванні, бо жабоїди іноді такого намутять. З мого досвіду. Рено кангу 2010 року...тобто вже саме останнє. Щоб замінити подушки стабілізатора (не путита з яйцями), а вони стоять над підрамником. Відповідно треба відкрутити задні подушки підрамника..."приспустити" двигунця і тільки по тому витягнути подушки стабілізатора і замінити. Оце що було в мене! А так. Їздив на 1,5 трубо дизель на 86 французьких жабок. Їде гарно, 100-130 тримає без проблем. Розхід соляри 8 в місті, 4-6 соляри за містом. Доречі дуже приємна в "спілкуванні" з водієм, тобто ергономічна. Ось шо я маю!
Вів розмову саме про таке рено: