Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

не стоп течи то ваше не вариант!!! Я даже у тещи в дрищя того не лил, просто доливала, а потом радик поменял )
А сока его поменять шоб не самому?
Мо не стоит морочится?
А ты на хвеликсе ганяешь?

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Жовтня 2016, 12:57:01
не стоп течи то ваше не вариант!!! Я даже у тещи в дрищя того не лил, просто доливала, а потом радик поменял )
Мо не стоит морочится?
В суботу проліз по 5-х СТО никто такого не робив, судячи по тому шо пишуть на нашому калінаклабі гриваків 800+410 радіатор. А зараз як раз бабла немає у відпустці потратився так норм. Корочь б-во! Катаюсь на Хепу Г11

Жулик

Цитата: YUKON від 24 Жовтня 2016, 13:04:04
Цитата: Жулик від 24 Жовтня 2016, 12:57:01
Мо не стоит морочится?
В суботу проліз по 5-х СТО никто такого не робив, судячи по тому шо пишуть на нашому калінаклабі гриваків 800+410 радіатор. А зараз як раз бабла немає у відпустці потратився так норм. Корочь б-во! Катаюсь на Хепу Г11
Как по мне то это будет как я менял салентблоки балки или сцепу, проще потусить насобирать отдать и забыть, ибо если поломается че еще при замене ну его нах.
А оно сам знаешь гладко иногда не получается ( все сделать...

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Жовтня 2016, 13:09:43
Как по мне то это будет как я менял салентблоки балки или сцепу, проще потусить насобирать отдать и забыть, ибо если поломается че еще при замене ну его нах.
А оно сам знаешь гладко иногда не получается ( все сделать...
Да я то согласен, хотя я бы и сам сделал, без снятия панели, там пластик нуна резать сбоку и 3/4 этого пластика закрывается облицовкой тонеля. Мне бор машинка нужна, чтоб вырезать аккуратно, а ее у кого не спроси - НЫМААААА! А колхозить я не умею! Вчера он разобрал половину навесного, собрал потом, завелась норм...знач руци ще не переросли до "седельного" места!

Жулик

а горячим ножом как я панельки под пищи в зеркалах резал не?

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Жовтня 2016, 13:44:55
а горячим ножом как я панельки под пищи в зеркалах резал не?
То колхоз, выжыгатель есть...если бормашинки не найду то прийдеться выжыгателем!

Жулик

Ох за 1000грн яб с этим не колупался 1000грн сейчас это комплект нормальных колодок на зад.

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Жовтня 2016, 14:03:20
Ох за 1000грн яб с этим не колупался 1000грн сейчас это комплект нормальных колодок на зад.
Там якшо вырезать норм окошко, то роботы часа на 2
Ось описано - http://carfrance.ru/menyaem-radiator-pechki-bez-snyatiya-paneli-na-lada-kalina-fotootchet-video-cena-radiatora/
Ток вырезано колхозно!

YUKON

Корочь, всі норм люди після роботи йдуть додому! Я, вчора, як реальний калиновод, почухав у гіріж! Прийшов передивився всі газети, які розстілав щоб виявити підтікання тосолу з СО - сухо! Припхався сьогодні на роботу на машині! Валив всю дорогу 100-120, щоб додати "гарного" життя" тій СО. Після поїздки потрогав - сухо!Знову постелив газети...біля патрубків пічки, ввечері побачимо!

Жулик

Цитувати виділенеКорочь, всі норм люди після роботи йдуть додому! Я, вчора, як реальний калиновод, почухав у гіріж!

Хоть бери да в подпись ставь  :rofl:

Sergik32

тєчька в СО це дуже душещіпатєльна запара. ох терпіти не можу. особливо з теперішніми пітрубками, з вигляду все ціле, а тіко тиск підвищується то як хто голочкою проколов, і з відти мікроструйка свище.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Я когда купил авейко то тож тормозуха тихооонечко куда сваливала, я лупой месяц сарел высарел!
Весит капелька там где уплатнительное кольцо термоса, ну термос авейко 1,6 я думаю все знают как выглядит ) и шо там за колечко ).
Ай думаю шо я лошара заказувать его поеду на базар куплю...

А мне там барыго знаете шо каже? Нима такого купляй термос  :facepalm:.
Накой мне термос?

Короче заказав на экзисте то колечко аж за 6грн ) поменял и воаля тфу тфу тфу все акирительно!

YUKON

Цитата: Жулик від 25 Жовтня 2016, 09:25:45
Я когда купил авейко то тож тормозуха тихооонечко куда сваливала, я лупой месяц сарел высарел!
Весит капелька там где уплатнительное кольцо термоса, ну термос авейко 1,6 я думаю все знают как выглядит ) и шо там за колечко ).
Ай думаю шо я лошара заказувать его поеду на базар куплю...
А мне там барыго знаете шо каже? Нима такого купляй термос  :facepalm:.
Накой мне термос?
Короче заказав на экзисте то колечко аж за 6грн ) поменял и воаля тфу тфу тфу все акирительно!
Так бач...тебе авео нагнула зразу! А мене Калинка поступово! Любиш ти канєш "пожоще"! :-D :-D :-D
Я оце думаю мо тобі Заубера...ото він тебе отджахає! Ну і дєвочку садомазо! :rofl: :rofl: :rofl:
Шоб повний комплект був!

Жулик

О посля папередников автивка палюбе нагинае!

YUKON

Пішов подивився на радіатор пічки! Сухий падлина! От шо воно ото за кацапомобілє! Тік нєрви тріпає! Лан перестало і маць іго єці! Гарна машинка, я в неї закоханий! Газу почала брати меньше! Зато влітку(на початку липня) влив "шарового" 92 - поповний бак, літрів 7 вже мать зжерла! Спробував на ньому їхати...їде хуже ніж на газу! Зато шарррррааа!