Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

YUKON

Їздив у вересні Прилуки-Бориспіль- Куїв (пивзавод Оболонь) - Прилуки = 384 км (газ не скінчився). Потім ще десь біля 180 км. з малим  але теж заміська їзда- ітого 564 км. Залито було на ВОГ 36 л. гензеля - 36/564*100=6.4л/100 км. Швидкість від 60 до 140. До 120 шо спідола шо ГПС показують однакову швидкість!

Жулик

Цитата: YUKON від 25 Жовтня 2016, 14:28:49
Їздив у вересні Прилуки-Бориспіль-м.Куїв (пивзавод Оболонь) - Прилуки = 384 км (газ не скінчився). Потім ще десь біля 180 км. з малим - ітого 564 км. Залито було на ВОГ 36 л. гензеля - 36/564*100=6.4л/100 км. Швидкість від 60 до 140. До 120 шо спідола шо ГПС показують однакову швидкість!
Ахвигеть шара!
У малого даж таврия по городу 9ку бере )

YUKON

Цитата: Жулик від 25 Жовтня 2016, 14:31:00
Цитата: YUKON від 25 Жовтня 2016, 14:28:49
Їздив у вересні Прилуки-Бориспіль-м.Куїв (пивзавод Оболонь) - Прилуки = 384 км (газ не скінчився). Потім ще десь біля 180 км. з малим - ітого 564 км. Залито було на ВОГ 36 л. гензеля - 36/564*100=6.4л/100 км. Швидкість від 60 до 140. До 120 шо спідола шо ГПС показують однакову швидкість!
Ахвигеть шара!
У малого даж таврия по городу 9ку бере )
Мож і так, я завжди рахую розхід 8 л. на сотню. То просто так співпало що 90% їзди за містом. На Бориспіл 1 моє сідало і 2 нєвєсомих, а от назад на бла-бла карі 3-х таких дебеленьких хлопців підібрав на Чарнігавській. Їхав правда в економі - 95-110 - макс оберти двигуна на 110км/г - 2700- 2800 об/хв на 5 передачі!

Жулик

у тя такие ращеты це капец  :facepalm: нафиг та машина если так выщитывать.
У меня тупо заправил 37л 370км! Все иногда больше получается но это по трассе, по городу могу и больше 10ки на 100ку израсходовать )
Срал я на тот газ, не будет за шо заправлять не буду ездить и заправлять...

YUKON

Цитата: Жулик від 25 Жовтня 2016, 14:41:21
у тя такие ращеты це капец  :facepalm: нафиг та машина если так выщитывать.
У меня тупо заправил 37л 370км! Все иногда больше получается но это по трассе, по городу могу и больше 10ки на 100ку израсходовать )
Срал я на тот газ, не будет за шо заправлять не буду ездить и заправлять...
Ото прикінь Жульке, я так люблю...інтересно мені! Заправився - на чекові пробіг записав! При наступній заправці відняв пробіг потім поділив кількість заправленого гензеля на пробіг! Як тік розхід росте - то вже тре їхати до мастєра-ламастєра! Контроль авто!

Жулик

или если ростет значит тре не газувать и жлабиится.
Не пажди я ще не дид старый пердун шоб об этом думать...

Кстати вроде газ снова полез ( на дорогих заправках типа КЛЬО

YUKON

Та в нас вже 11.70, а у Бєні 11.15...ніхіра не розумію!

YUKON

Вчора вийшов з роботи, відкрив водійську дверку - Ласточка знову "обписюнкалась на газетку", мабуть їй, як реальній дівчинці, тре прокладки купити на 5 капель, з крильцями б-ть! }-)
В салоні воні тосолу немає, нальоту від тосола на лобняку немає! Залюбила "сваєй ізмєнчівастью"! }-)

Sergik32

ну ще трошки і клімакс, а потім вже буде сухо
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 27 Жовтня 2016, 10:11:06
ну ще трошки і клімакс, а потім вже буде сухо
Серіжка, як мене оця незрозумілість "любить" в голову! Вжеб потекло, я б замінив його(радіатор) і хрін з ним, чи вже б не текло...теж зрозуміло!А то "любим" но потрошку! Бєлка хапає! Це, блін, хуже ніж у Жуліка вибір масла!

Sergik32

у мене тоже капав, але поміняв охлаждайку і пропала капалка, хота патрубки в пічці росою вкриті, але течі немає, бо мене це тоже бісило, капелька на коврику.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 27 Жовтня 2016, 10:19:10
у мене тоже капав, але поміняв охлаждайку і пропала капалка, хота патрубки в пічці росою вкриті, але течі немає, бо мене це тоже бісило, капелька на коврику.
В мене на Славці як потік радіатор...то тут же з'явився наліт на лобняку і на холодну такій єдучій шмек був шо атас! А тут все тихо і спокійно! Мож патрубкі, задубіли в корінь! Дик коли не текло температура була нижчою, а як вчора було тепліше дик потекло! Корочь ніякої визначеності!

Sergik32

у мене тоже коли капало і навіть зараз коли просто в росі, то на склі є мутнячок, трошки, але запаху немає, і зараз не капає. рівень тосілу в нормі. ну поки не тече то не лізу я туди.

Жулик

Цитата: YUKON від 27 Жовтня 2016, 10:44:41
Цитата: Sergik32 від 27 Жовтня 2016, 10:19:10
В мене на Славці як потік радіатор...то тут же з'явився наліт на лобняку і на холодну такій єдучій шмек був шо атас! А тут все тихо і спокійно! Мож патрубкі, задубіли в корінь! Дик коли не текло температура була нижчою, а як вчора було тепліше дик потекло! Корочь ніякої визначеності!
шо знач невызначиность?
Холодно не течет!
Жарко розшерятся больше течет усе )

То шо не видно откуда оно там течет?