помилка пропуск зажиганія 1 циліндра

Автор юрик1980, 21 Липня 2016, 18:26:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

юрик1980

вискочила помилка пропуск зажиганія 1 циліндра раніше вискакувала 4 циліндра  але це бувало раз на ісяць.компресія 11 клапана регулювались свічки нормальні що може бути

юрик1980

Vitaliy.

Что то мне подсказывает, что ВВ провода к 1 и 4 цилиндру не в порядке. Ведь они работают в паре.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

алексанр

Привіт всім, у мене така ж  біда, але висвічує не тільки первий циліндр а й  другий,третій і четвертий, через деякий час пропадає, потім може тільки 4 циліндр показувати. Авто 2006 року 1,3 інжектор, встановлений газ.Доречі на газу висвічує тільки 4 циліндр.

Андрей

Якщо не впливає на роботу двигуна та розхід то це не критично.Але можлива заміна катушки

Romka

у меня такое было, не обращал внимания пока не затроила на газу. Поставил катушку с ваз 2110 - троение пропало, пропуски не смотрел.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

JeepKa

Славута 1.2і гбо стаг4 2006р. 190тис.
з настанням осінні, почав загоратись чек (пропуск запалення 0301). зараз зимою при прогріві від ~40-75град. на холостих, або на малому ходу мигає постійно, тільки даєш більше обертів, то перестає. шо на бензі, шо на газу....
поміняв свічі Бріск, дроти Тесла. в їзді стало трошки краще, але мигання чеку так і залишилось...
хто що думає з цього приводу, шо за біда?
Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

JeepKa

На рахунок компресії, я невкурсі,  ше недобрався до відповідного майстра.
Старі свічі були чисті,  всі однакові.

Сволочь

Может зазоры в клапанах подгуляли, а может и клапана. Отсюда и пропуски выдаёт.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

JeepKa

Компресія той шо біля кпп10; 9.8; 9,7 перший 9.8
Завтра регульну клапана

Андрій

А що із за клапанів може видавати таку помилку?
А то я модуль вже поміняв, ВВ поміняв, свічки поміняв. А на деяких режимах, коли дроссель ледве ледве натиснутий в поділах 2000 періодично маргає

[img]http://s

Жулик

Цитата: JeepKa від 13 Грудня 2016, 00:26:04
з настанням осінні, почав загоратись чек (пропуск запалення 0301). зараз зимою при прогріві від ~40-75град. на холостих, або на малому ходу мигає постійно, тільки даєш більше обертів, то перестає. шо на бензі, шо на газу....
поміняв свічі Бріск, дроти Тесла. в їзді стало трошки краще, але мигання чеку так і залишилось...
Как я понял пропуски сейчас только в 1 цилиндре?
Форсунки пробовал менять местами?

Вить это пропуски воспламенения! Бенз может не воспламенятся и из-за топлива!

и изза клапанов тоже...
Да и вообще много причин (.
Но я бы попробовал поменять форсунки местами, стереть ошибки, завести на бензе и посмотреть а не перекочует ли ошибка в другой целиндр...

У малого после такой опирации чек и вовсе погас и ошибки нет уже как с год  :rofl: так и не поняли как это может быть  :-D походу форсунке не нравилось в 1 цилиндре   :rofl:

Max 55

Цитата: Жулик від 30 Грудня 2016, 11:10:45
Цитата: JeepKa від 13 Грудня 2016, 00:26:04
Как я понял пропуски сейчас только в 1 цилиндре?
Форсунки пробовал менять местами?

Вить это пропуски воспламенения! Бенз может не воспламенятся и из-за топлива!

и изза клапанов тоже...
Да и вообще много причин (.
Но я бы попробовал поменять форсунки местами, стереть ошибки, завести на бензе и посмотреть а не перекочует ли ошибка в другой целиндр...

У малого после такой опирации чек и вовсе погас и ошибки нет уже как с год  :rofl: так и не поняли как это может быть  :-D походу форсунке не нравилось в 1 цилиндре   :rofl:
Да нет Слава!  :-D наверное просто подсос воздуха был, через уплотнительное кольцо форсунки, а теперь все ровно стало  :clap:

Жулик

при покупке авто было такое тоже, НО!
Ошибок не было, просто дергало холостой, на ходу незаметно ничего плохого.
И еще один нюанс на ГБО машина работала идеально....

После замены колечек стало работать идеально и на бензе...