Замки дверей

Автор Дима, 08 Січня 2009, 12:09:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

VladimirNN

Ты погоди новый покупать. Сними старый, помой его от грязи, почисть, смажь, отрегулируй. А вот если тогда уже не поможет - покупай новый. А вообще, как вариант, купить б/у в хорошем состоянии.

Зазик

Цитата: VladimirNN від 11 Квітня 2017, 21:56:50
Ты погоди новый покупать. Сними старый, помой его от грязи, почисть, смажь, отрегулируй. А вот если тогда уже не поможет - покупай новый. А вообще, как вариант, купить б/у в хорошем состоянии.
та дело в том что уже снимал все замки и смазывал месяц назад ,а вот задняя  дверь уже как неделю  торохтит ! По ходу уже ему конец ! Ладно,попробую купить и поменять ,если не поможет ,то и петлями займусь ,что то должно быть причиной этой дверной тряски ! Всем спасибо, когда замок поставлю  напишу результат .

Max 55

Так, а может тяги под картой двери дребезжат

vinas

добрый день,подскажите пж-снял левый передний замок,помыл,помазал маслом. теперь закрывается  только на один щелчёк

YUKON

Цитата: vinas від 12 Червня 2017, 14:45:58
добрый день,подскажите пж-снял левый передний замок,помыл,помазал маслом. теперь закрывается  только на один щелчёк
Дверина повністю закривається чи ні?

Мазур Сергей

помыл,помазал маслом... чем мыли??? растворителем?? а мазали WD??

Romka

Цитата: Володимир від 11 Квітня 2017, 12:28:25

Питання, якщо відкрутити цю штку, то гайка(гайки), що в крилі, попадають чи ні??????
Чи там якось вони фіксуються?
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ZaVa

Також цікавить дане питання.
А гвинти позривав ?
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Володимир

Якщо акуратно то не падають.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Гвинти нормально розкручуються, не відкручував повністю, бо думав звалиться і то буде халепа.
Тоб то якщо болтами не теліпать, то зворотній фіксатор лишається на місці, вірно?

Володимир

Цитата: Romka від 13 Червня 2017, 19:40:38
Гвинти нормально розкручуються, не відкручував повністю, бо думав звалиться і то буде халепа.
За нормально розкручуються не можу сказати, справа в тому що кут конуса на болтах більшний ніж кут конуса в планці, тому після закручування тримає шо дурне. Я купляв сперцально велику викрутку для тих болтів, яку при відркучуванні зразу успішно поламав. Довелось болгаркою на ній повторно нарізати шліци, і тоді вже відрутив. Перед установкою болтів назад, болгаркою нарізав паз під звичайну плоску викрутку, щоби не мучатись потім повторно.
Цитата: Romka від 13 Червня 2017, 19:40:38
Тоб то якщо болтами не теліпать, то зворотній фіксатор лишається на місці, вірно?
Та планка тримається на спеціальному кріпленні, якщо акуратно то не впаде.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

дякую Вова, буду тепер воювати з замком задньої лівої дверки, бо закривається з хрін зна якого разу та ще й відкритись потім ще може. Дивно, але круглу викрутку замика зразу і як треба  :facepalm:

ZaVa

Рома, спробуй підмотай ізострічки на оську за яку чіпляється замок. Тобто - тобі треба збільшити її в діаметрі, тоді буде закриватись з першого разу. Якщо перемотаєш більше, то не буде налазить замок на цю оську. По одному оберту змотуєш і пробуєш як закривається. 90% допоможе із защолкуванням замка. А потім уже відрегулюєш зазор дверки - щоб плотно прилягала до ущільнювача.
Відпишись.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Sergik32

я на всіх оськах понамотува, тепер на нерівностях і взагалі по дорозі коли їдеш то двері не брязкають, закривались легко, але кузов гівно і воно грає
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 14 Червня 2017, 12:12:03
... кузов гівно і воно грає
Ось тут ти Сєрий не правий, кузов норм, але він просто дуже легкий ,тому жорсткості малувато. Подивись на вагу сьогоднішніх однокласників Славути - Фієсту наприклад або Поліка і особливо Поло седан! В них вага біля 1,1 т або 1,2 т. а Славути??? 870. Дак отож... :-D :-D :-D