Ксенон на Славуту!!!

Автор Michael, 17 Лютого 2009, 18:35:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Evgeshkin

Подивись на ютубі, там масив відео необмежений! За габарити - в авто ставив "ОЧЄНЯТА"
[/quote]

Судячі з того що бачив рідний габарит не поставити. Хоча можу і помилятися.

YUKON

Цитата: Evgeshkin від 21 Листопада 2016, 18:41:57
Судячі з того що бачив рідний габарит не поставити. Хоча можу і помилятися.
Не розумію необхідності ставити габарити у вигляді рідних ламп від кишенькового ліхтарика, оскільки встановлення "оченят"  дає гарний ефект, та краще бачення авто іншими учасниками дорожнього руху! Да і естетична складова нівроку! За деталями зателефонуй _Дима_!
Він в цій справі гуру, думаю допоможе! Але логіка підказує, що якщо можливо ставити "оченята" а можливо і не ставити, то не залишиться ж авто без габаритних вогнів! Відповідно, маска лінзи не перекриває рідне гніздо для габаритів!

Evgeshkin

Логіка встановлення в рідне місце габарит наступна:
1 оченята коштують грошей. І круглі оченята у прямокутній фарі мені не подобаються.
2 оченята не вічні і якщо перегорять треба буде фару розбирати. Це найголовніший аргумент.
3 у мене діод на 5 вт і світить він добре. І у планах дхо. Тому яскравість не проблема.

Дякую за пораду.

YUKON

Цитата: Evgeshkin від 22 Листопада 2016, 09:19:39
Логіка встановлення в рідне місце габарит наступна:
1 оченята коштують грошей. І круглі оченята у прямокутній фарі мені не подобаються.
2 оченята не вічні і якщо перегорять треба буде фару розбирати. Це найголовніший аргумент.
3 у мене діод на 5 вт і світить він добре. І у планах дхо. Тому яскравість не проблема.
Дякую за пораду.
Діод твій до фонаря...в мене ціла кукуруза стоїть з ультра яскравих - 12 шт. - хрєнь.
Оченята будуть працювати стільки скільки ти машину юзатимеш, для того там є блочки, вони в тому числі стабілізують ток з бортової електросітки!

Юра

Продаю деревяные кровати из натурального бука, производитель Эстелла.

gray-black

Цитата: Evgeshkin від 21 Листопада 2016, 18:40:59
Цитата: gray-black від 21 Листопада 2016, 16:33:42
лінзи і діоди на штатне місце габаритів https://postimg.org/image/fuw06ihsp/ ,внутрянка фари покрашена в чорний мат,відбивач не чіпав

Тобто маска не перекриває отвір для рідного габариту?
все вірно http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=12199.195
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Валера

Ребята кто ставил не дорогой китайский би-ксенон как он светит против стоковых галогенок,и какой лучше взять?

Жулик

Цитата: Валера від 18 Квітня 2017, 09:49:28
Ребята кто ставил не дорогой китайский би-ксенон как он светит против стоковых галогенок,и какой лучше взять?
С линзами! + регулировка.
А так китайский светит отлично! Правда только встречным в глаза!

Жулик

Цитата: Salek від 18 Квітня 2017, 11:36:38
Цитата: Валера від 18 Квітня 2017, 09:49:28
Хорошо светит.
Бери 4300К.
Лампы тоже хорошо светят если напротив не едет с Китайским ксеноном никто!
Может уже стоит уйти от этого а не ставить ксенон друг другу на зло!

Жулик

Цитата: Salek від 18 Квітня 2017, 11:57:29
Цитата: Жулик від 18 Квітня 2017, 11:38:26
Лампы тоже хорошо светят
Угу по глазам встречке,когда у тебя три жопы на заднем сидении.
а когда будет там еще и ксенон стоять будет лучше?

У меня стоит регулировка и все класс!

alex911urist

Також стояли ксенони. Також ніби і якісні і встановлювали специ. Але, особливо в дощ мені кожен, кожен!!!  мигне дальнім. Через місяць зняв ті лампи і поставив якісні галогенки  Osram night unlimited і тепер спокійний. Так ще й після тих ксенонових, з галогенками їздити факт комфортніше...
девушке было обидно, когда в автобусе вместо ее груди прыгали щеки

Володимир

Цитата: alex911urist від 22 Червня 2017, 23:29:57
Також стояли ксенони. Також ніби і якісні і встановлювали специ. Але, особливо в дощ мені кожен, кожен!!!  мигне дальнім. Через місяць зняв ті лампи і поставив якісні галогенки  Osram night unlimited і тепер спокійний. Так ще й після тих ксенонових, з галогенками їздити факт комфортніше...
Так само мені говорив тов. Юрій, коли я його спитав нафіга йому на машині такі здорові додаткові фари. В дощ мусить переходити на галоген, бо кожна зустрічна мигає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

sniper

а мне не мигали, в линзе тем более
славута 1.3 Li

YUKON

Цитата: sniper від 26 Червня 2017, 12:13:11
а мне не мигали, в линзе тем более
В лінзі даж 5000-ку гарно видно в мокру погоду...на то вона і лінза.

Серёга

У меня в доп фарах 8000К в дождь очень хорошо всё видно
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!