Плавают обороты

Автор Жулик, 26 Червня 2017, 10:54:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Чуваки что может быть?
Когда авто на прогреве то плавают плавно повороты примерно 800-1300об, прогреется и все норм.
Таврия инж...

YUKON

Клапан холостого ходу...беремо знімаємо...миємо грибок Карбклінером...миємо отвєтну дюрку в колекторі - ставимо обратно. Радуємось. Якщо ефекту не досягнуто - знімаємо додатково заслонку...миємо заслонку карбклінером...ставимо...радуємось. Якщо і тут ефекту немає...топаємо і прошиваємо блок керування дригуном.

Жулик

Та не ну раньше вить все было норм при этой прошивке так шо думаю прошивку сразу исключаем.
Форсунки могут тоже быть?

Бак чистый, может присадки моющей ебапануть ликви мули? Машина на гбо то може помоет, бенз вить покругу церкулирует.

YUKON

Цитата: Жулик від 26 Червня 2017, 11:56:51
Та не ну раньше вить все было норм при этой прошивке так шо думаю прошивку сразу исключаем.
Форсунки могут тоже быть?
Навряд чи...як правило дригун трох підтраює! Хоча не виключено...шоб на всі 100%!

Sergik32

дивисьно чєл на підсмокт повітря після дросельки, шото воно на то смахує, бо коли прогріється то від розширення матеріалів той підсмокт пропадає, а на холодну десь є.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Это там где прокладка между дросселем и впускным коллектором?
А как его понять? Что там есть подсос? Вернее как проверить?

YUKON

Цитата: Жулик від 26 Червня 2017, 12:56:02
Это там где прокладка между дросселем и впускным коллектором?
А как его понять? Что там есть подсос? Вернее как проверить?
Обмаж моторним маслом, там де ти думаєш, що є підсос...як буде масличко "тікати" в середину, там і є  підсос повітря.

Жулик

Sergik32

ну є ще така хрінь як дим, у нас таким котли на герметичність перевіряють, а коли немає то отак як каже дядько з Прилук.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 26 Червня 2017, 13:29:30
ну є ще така хрінь як дим, у нас таким котли на герметичність перевіряють, а коли немає то отак як каже дядько з Прилук.
Та я думаю , що все скінчиться на рівні почистити клапан РХХ.

Жулик

Цитата: YUKON від 26 Червня 2017, 13:57:13
все пачистим все памоем...

Sergik32

клапан може бути і чистим, а із-за підсмокту будуть плавати оберти. ну ти почни, а там побачиш.

YUKON

Цитата: Жулик від 26 Червня 2017, 14:06:08
Цитата: YUKON від 26 Червня 2017, 13:57:13
все пачистим все памоем...
Отвєтку в колекторі незабудь почистити. Бризкни карбклінера на вєтош, і туди унутрь тож пшикни, і тією вєтошшю три поки не стане як у кота...

Жулик

ответка то дюрка куда РХХ вставляется?

YUKON

Цитата: Жулик від 26 Червня 2017, 14:17:58
ответка то дюрка куда РХХ вставляется?
Да! Там теж отвір під конус!