Просто Славута -> ВАЗ-21114-НІМФА -> FIAT Doblo Турбо Каблучок

Автор gray-black, 21 Листопада 2014, 03:29:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Sergik32

а шо ти туди ллєш таке горюче гарне разноцвєтне?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

Цитата: Sergik32 від 18 Липня 2017, 16:22:07
а шо ти туди ллєш таке горюче гарне разноцвєтне?
те на чому їжджу(газ-бензин)
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Володимир

Цитата: gray-black від 18 Липня 2017, 14:25:39
пробіг 143 500  встановив паук 4-2-1,гофру,стронгер,банка саабовська залишилась,тільки насадку переварили,все на 51-й трубі,поїхала машинка краще,на озеро Світязь на вихідні з пацанами їздив,холостяцька вечірка,110-130 всю дорогу їхав,розхід 5,5 літра на сотню(мало віриться мені,заправляв повний дома і по приїзду до повного)
  але із приростом мощі з"явився і посилений звук,по городу класно,як спортивний моцик звучить,а на трасі після 3000 об. гуде як літак,спробуємо розрізною шестернею погратися(майстер сказав має густи після 4000 об.),якщо не поможе-то поставлю назад прямоточний резонатор
В мене як стояв прямоточний полмовський резонатор і без додаткових глушилок, то також розхід ніби був меншим, але після 3000 обертів, він резонував так що під ногами було чути вібрацію, тому я віддав перевагу тишині.

PS - Купи балончик мовільки і запшикай дно, бо щось як на мене іржавіє. Раджу такий як на фото, я минулого року бочку іржаву з середини ним запшикав, бо з вечора в бочку чистої води набрав, на ранок вона вже ржава, то за ціле літо враховуючи що постійно наповняв її водою ніде ржавчина на верх не полізла.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

gray-black

сьогодні заїхав до знайомого токаря,забрав шпильки,які він мені спецом під диск тормозний накатував,бо ті що "завод" які заказував в інеті і брав в улюбленому магазі болтались як щось в прорубі,думаю через те і диск лопнув(фото),ще він мені зробив перехідники з капролону для центровки передніх коліс по центр отвору(литі диски КІК по шпильках погано центруються,на вивішеному колесі і передачі видно як воно скаче),проточив фланці(три площини за один підхід щоб було менше вібрацій)
попереду три дні по 500 км :wacko:
ще успів захід сфотати :happy:

YUKON

Дик ти хоч диск заміни...бо то така капость...

Жулик

шоб не забился глушак от нашего топлива, типа выпаливать  :rofl:

gray-black

Цитата: YUKON від 19 Липня 2017, 07:11:48
Дик ти хоч диск заміни...бо то така капость...
якраз була пара запасних

gray-black

сьогодні виїхав в 7.00 приїхав в 21.00,пропиляв за день 450 км,на заправці зранку зловив "цифру"
коли повертався додому заїхав на озеро в лісі сполоснутися,вирішив машинку сфоткати,спецом не ставив все спонтанно

Sergik32

ехххх красота, сосновий ліс, пахнючка там від хвої, ну просто бімба, особливо в жару, ну аромат пєстня.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

gray-black

пробіг 146 100
вчора прикупив класні колпаки на зиму за 200 грн(стара ціна,сантиметр пилу на них був)
в мене попередні цієї ж фірми були,пластик грубий,м"який і прив"язувати їх не треба,нереально навіть зняти

Sergik32

це були останні чи ще там є?

Валерий

Цитата: Sergik32 від 24 Липня 2017, 00:13:01
вітдам свої люксові. Кому тре. Правда з ними тре гарно попрацювати
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Володимир

Цитата: Валерий від 24 Липня 2017, 08:22:00
вітдам свої люксові. Кому тре. Правда з ними тре гарно попрацювати
Люкс то такі?

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

що значить попрацювати, зклеїти всі?

gray-black

одні ще є, тільки на 50 грн дорожчі, бо з хромованими гайками