Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.2%)
BP
2 (1.2%)
Castrol
12 (7.4%)
Elf
9 (5.6%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8%)
Mobil
10 (6.2%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.2%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (9.9%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.2%)
XADO
22 (13.6%)
ZIC
20 (12.3%)
Lukoil
11 (6.8%)
Інше
32 (19.8%)

Всього голосів: 162

Жулик

Kritik

Цитата: Жулик від 17 Серпня 2017, 08:25:56
а все нашел )
https://www.isingle.com.ua/article/v-chem-raznitsa-mezhdu-motornym-maslom-mobil-i-maslommobil1/

так
мобіл 1 це топ лінійка
а мобіл супер це для тих хто зажав 5 баків)

реально різниця в ціні там пару баксів на літрі
а різниця в маслі - космос
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Жулик

тут еще нужно понимать нужно ли оно моей машине, я накатываю в год где -то 15-20тыс а после 5-7 лет продаю авто, сейчас пробег где то 140 это значит что за 5лет я проеду еще 100тыс и продам ее с 240-270тыс пробега а даже славута на бодяго-масле отхажевает 250тыс без капиталок и жора масла ))))).
Так нах оно мне нужно  :-D + я уверен шо не почувствую разницы на моем афто....

Серёга

У меня вся семья и родственники сидят на Mobil Ultra (раньше Esso Ultra)  за столько лет ещё никто не жаловался. Сам лью только это масло с начала покупки авто.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Серёга

Цитата: Salek від 17 Серпня 2017, 17:56:54
Цитата: Серёга від 17 Серпня 2017, 15:56:57
У меня вся семья и родственники сидят на Mobil Ultra (раньше Esso Ultra)  за столько лет ещё никто не жаловался. Сам лью только это масло с начала покупки авто.
Цитата: Сергей від 15 Серпня 2017, 11:33:20
Цитата: Алексчук від 14 Серпня 2017, 22:03:55

Все время пользуюсь ZIC, хотя и Шел очень даже не плохое.
Аналогично, за последние, этак лет семь. Правда, щассс канистры стали из пластика
Нифига не понял. :wacko:

Батя дядька и другие родственники льют в двигатель только это масло Mobil Ultra (раньше под маркой Esso Ultra оно было) никто на него не жаловался ( у всех Жигули) я с момента покупки авто тоже лью это масло(с 2008г), другова не пробовал меня пока это устраивает.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Aryan

Америкоси до цього часу катаються на мінералках і мають двигуни "міліонники", з європейсикими двигунами такого неможливо. На найкрутіших оригінальних "синтетиках" на 50-100 тис. пичинається "масложор"!

Kritik

Цитата: Aryan від 18 Серпня 2017, 10:14:54
Америкоси до цього часу катаються на мінералках і мають двигуни "міліонники", з європейсикими двигунами такого неможливо. На найкрутіших оригінальних "синтетиках" на 50-100 тис. пичинається "масложор"!
америкоси з 3,5 мотора витискають аж 150 конів  :-D
там можна навіть олейну лити

а VAG з 1.4 в стоці видає 160конів
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Aryan

Ну от тому дуже важко підібрати масло для такких двигунів.  Бо тільки одиниці можуть утримувати присадки при таких високих температурах! Крім того поршневі кільчя товщиною з волосину для зменшення тертя, мікроскопічні дренажні отвори в поршнях, помилка в проєктуванні поршнів і маємо......Масложор.

Жулик

Американски не жруть масло воны жруть топливо  :rofl:.

Володимир

Цитата: Жулик від 18 Серпня 2017, 15:42:29
Американски не жруть масло воны жруть топливо  :rofl:.

Американські двигуни малооборотні, тому їх можна і мінералкою годувати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

YUKON

От філоцафи, муруканці вже років 10 випускають високофорсовані дригуни... Приклад Кадилак СТS, Крайслер 300 Хемі і без Хемі...то було діло в 90-х роках. За корвет і за бамблбі я взагалі мовчу. Але дійсно в них немає таких високофорсажних моторів як у Еуропі  чи Японії але вони є і немало.

Sergik32

такі само мотіри як і наші, бо наші з їхніх дерті. От для прикладу у мене на трахторі саморібному стоїть двигло з газелі, так там баняки мають 2,5літра, а коників всього 90, єрвопейські з таким об"ємом будуть мати вже по 300 конів
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

то в тебе ж наверно он может пройти триллион без капиталки на менералке  :-D. Да еще и не просто по прямой дороге а городами  :rofl:.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 18 Серпня 2017, 23:01:06
такі само мотіри як і наші, бо наші з їхніх дерті. От для прикладу у мене на трахторі саморібному стоїть двигло з газелі, так там баняки мають 2,5літра, а коників всього 90, єрвопейські з таким об"ємом будуть мати вже по 300 конів
Довелось колись "поспілкуватись" з мотором 2,5 з Форда Таурас 1991 р.в. Чавунний блок, Чавунна нижньораспредвальна голова, моноінжехтар. 130 чи 140 лошаків. На автоматі на 4-ри ступному 6 міст. Здорова ,дуже комфортна по ходовці машина.

Жулик

Цитата: YUKON від 19 Серпня 2017, 08:37:42
Цитата: Sergik32 від 18 Серпня 2017, 23:01:06
Довелось колись "поспілкуватись" з мотором 2,5 з Форда Таурас 1991 р.в. Чавунний блок, Чавунна нижньораспредвальна голова, моноінжехтар. 130 чи 140 лошаків. На автоматі на 4-ри ступному 6 міст. Здорова ,дуже комфортна по ходовці машина.
пасарел фото ото тачалбан часив палеолиту  :facepalm: