Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.2%)
BP
2 (1.2%)
Castrol
12 (7.4%)
Elf
9 (5.6%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8%)
Mobil
10 (6.2%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.2%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (9.9%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.2%)
XADO
22 (13.6%)
ZIC
20 (12.3%)
Lukoil
11 (6.8%)
Інше
32 (19.8%)

Всього голосів: 162

YUKON

Дик заразка м'яка, 10см. бордюр даж на седільне місце не передала. Колеса на 15 але профіль 70 був. Але саме головне...спокійно споживала Азмолівску мінералку і не бібікала.

Жулик

Цитата: YUKON від 19 Серпня 2017, 09:08:55
Дик заразка м'яка, 10см. бордюр даж на седільне місце не передала. Колеса на 15 але профіль 70 був. Але саме головне...спокійно споживала Азмолівску мінералку і не бібікала.
Ну в таврии тоже бибикалка иногда не работает )))

Валерий

кенгуру тоже стала мінералки менше брати порівнюючи з синтетикою
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Жулик

Цитата: Валерий від 19 Серпня 2017, 10:56:41
Не знаю у меня когда двиг жрал масло он жрал и синь и полусинь и минералку одинаково. Я спецом проверял. А после ремонта не менералку не синьку не ест не капли )))
Так что в сказки перехода с синьки на минералку заканчивается масложор я не верю ((((.

YUKON

Цитата: Salek від 19 Серпня 2017, 11:32:22

Летом синьку любой движок берёт.

Ню-ню, розкажиж мені. Присвяти! :-D :-D :-D

YUKON

Я не казав, що в мене двигун масла не бере. Я задав питання в контексті жора масла саме літом і саме синтетики! Чим жор масла влітку відрізняється від оного, наприклад взимку.

Жулик

Цитата: Salek від 19 Серпня 2017, 11:32:22

Летом синьку любой движок берёт.
0,003грама на 10тис? Которых хрен отследишь? Верю!

Sergik32

нормально воно жере і літом і зимою, 4літра на 8-9тисяч пробігу.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Aryan

Цитата: Salek від 19 Серпня 2017, 13:19:14
Цитата: YUKON від 19 Серпня 2017, 12:38:34
Я не казав, що в мене двигун масла не бере. Я задав питання в контексті жора масла саме літом і саме синтетики! Чим жор масла влітку відрізняється від оного, наприклад взимку.
Я не единожды на практике убеждался,что на синтетике в жару увеличивается естественный угар масла.
Такого поняття як "естественный угар масла" не існує. Та й "угар масла" придумали не інженери, а маркетологи, щоб дорожче продавати дешеві товари. У справного двигуна рівень масла від заливки да заливки не змінюється візуально, а все інше це не угар а витікання масла через ковпачки і закоксовані поршневі кільця!

Aryan

Особливо цікаво пункт 1 звідси. Цікаво спеціаліст якої галузі науки це писав?
http://motoroilclub.ru/diagnostika-i-remont/ugar-masla-v-dvigatele.html
1.Залито не то масло. Оно по параметрам не подходит для вашего двигателя. Если масть слишком жидкая, то неизбежно его просачивание в камеру сгорания. Вязкое масло будет образовывать более толстую пленку, и оставаться на внутренней поверхности цилиндров, больше «парить» и угорать. Не могут похвастаться свойствами, снижающими испаряемость, некачественные масляные подделки и фальсификаты. Радует, что устранить первую причину поможет промывка двигателя и замена масла. Для ДВЗ с повышенным пробегом рекомендуется синтетическое масло сменить на полусинтетику, часто это помогает снизить расход. Обязательно примите во внимание рекомендации производителя автомобиля.

Sergik32

ну рано чи пізно масло випаровується, бо туди потрапляє бензин, це в тих хто на бензі їздить і там воно розчиняється і просто випаровується в картерні гази і попадає в камеру згорання і в атмосферу. Люба рідина випаровується при нагріванні, такщо, невеликий відсоток масла за термін роботи уходить.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Aryan

Цитата: Sergik32 від 19 Серпня 2017, 20:47:25
ну рано чи пізно масло випаровується, бо туди потрапляє бензин, це в тих хто на бензі їздить і там воно розчиняється і просто випаровується в картерні гази і попадає в камеру згорання і в атмосферу. Люба рідина випаровується при нагріванні, такщо, невеликий відсоток масла за термін роботи уходить.
Правильно сказано - невеликий, на щупі мауже невловимий, все інше видумки.

Sergik32

ну ясний пень що видумки, і якщо мотір гарно зпроектований і всі матеріали підібрані правильно то і на мінералці він буде їздити пів лімона км, і без промивок і синьок з полусиньками. егеж?

Aryan

Стібаєшся чи сумніваєшся?

Валерий

Цитата: Жулик від 19 Серпня 2017, 11:06:38
Не знаю у меня когда двиг жрал масло он жрал и синь и полусинь и минералку одинаково. Я спецом проверял. А после ремонта не менералку не синьку не ест не капли )))
Так что в сказки перехода с синьки на минералку заканчивается масложор я не верю ((((.
яж не сказав що перестала жрать.аппетіт уменшився
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы