ВУТ на славуту с ланоса 1.4

Автор Stick2, 05 Вересня 2017, 17:47:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Валерий

В мене отлічно тормозили на ваз ходовці з рідним вутом.тільки поміняв вазівський гтц.і нічого не требуло давить плавненько як в іномарці :mitsu:
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Володимир

Цитата: Stick2 від 06 Вересня 2017, 13:11:06хочу ставити тюнинговану рульову рейку на шарнірах
Таку?

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Stick2

Володимир

Цитата: Stick2 від 06 Вересня 2017, 14:45:48
Цитата: Володимир від 06 Вересня 2017, 14:22:30
Цитата: Stick2 від 06 Вересня 2017, 13:11:06хочу ставити тюнинговану рульову рейку на шарнірах
Таку?

Так таку!
Не став, в тій системі різниця в довжині лівої і правої тяги становить 10 см, на трасі на нерівностях буде зносити в сторону, плюс усунеш резинки, частіше будеш перебирати рулюву колонку.

Stick2

Цитата: Володимир від 06 Вересня 2017, 16:23:03
Цитата: Stick2 від 06 Вересня 2017, 14:45:48
Цитата: Володимир від 06 Вересня 2017, 14:22:30
Таку?

Так таку!
Не став, в тій системі різниця в довжині лівої і правої тяги становить 10 см, на трасі на нерівностях буде зносити в сторону, плюс усунеш резинки, частіше будеш перебирати рулюву колонку.
Дякую за пораду, читав в відгуках все стає добре без переробок, і рулиться що з ГУР

ZaVa

Ти чим читаєш ?????
Тобі що пишуть люди ?????
ЧИ просто руки чухмаряться ????
Якщо так, то візьми зніми рейку та перебири, якщо є потреба.

Не став.

\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Stick2

Цитата: ZaVa від 06 Вересня 2017, 18:41:56
Ти чим читаєш ?????
Тобі що пишуть люди ?????
ЧИ просто руки чухмаряться ????
Якщо так, то візьми зніми рейку та перебири, якщо є потреба.

Не став.
Дякую! - 1 проблема!

Серёга

Почему не ставить? Люди поставили и довольны такой переделкой я если б мог всё поменял и поставил бы. Тут уже хозяину решать нужно оно или нет
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Stick2

Цитата: Серёга від 06 Вересня 2017, 19:47:20
Почему не ставить? Люди поставили и довольны такой переделкой я если б мог всё поменял и поставил бы. Тут уже хозяину решать нужно оно или нет
Якщо не затруднить, можна посилання де описано, як машина веде себе з тюнингованою?! Дякую!

Володимир

Цитата: Stick2 від 06 Вересня 2017, 17:42:36Дякую за пораду, читав в відгуках все стає добре без переробок, і рулиться що з ГУР
Який нах... ГУР, поясни мені, замінюючи резинки на цей колгосп, на яких ділянках ти усуваєш тертя що руль починає крутитись легше.

Не завжди варто вірити коментам, коменти часто пишуть люди які хочуть продати товар.

1. Різниця в довжині тяг 10 см, а це не добре. Вистав розходження коліс коли руль точно по центру рулювої колонки, і коли руль зміщений в сторону і проїдься на трасі по нерівностях, і як то кажуть відчуй різницю.

2. Робиш жорсткішими вузли, частіше будеш перебирати рулюву колонку, і вже не кажу про збільшення шуму.

3. Можливо такий тюнінг і має право на життя, але не в такому виконанні як його зробили.

Володимир

Цитата: Salek від 07 Вересня 2017, 09:50:20
Люди поставили и довольны такой переделкой
Ты часто встречаешь недовольных СВОЕЙ переделкой. :-D
Це типу як атракціон, коли платиш гроші і суєш голову в дирку в стіні, після атракціону ніхто так і не признається за що віддав гроші.

Сволочь

Например я.
Установил приороопору "Севи" они жесткие, нужно было ставить "БРТ".
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Володимир

Цитата: Сволочь від 07 Вересня 2017, 11:33:28
Например я.
Установил приороопору "Севи" они жесткие, нужно было ставить "БРТ".
Я також встановив пріороопори севі (екстрім), і вони в мене м"які, резина на них гнеться руками і я не розумую куди вже м"якіше, в порівнянні зі стоком я не чую як колесо проїзджає нерівності.

В мене такі, можливо є ще якась інша конструкція.