Електрокран печки

Автор Дима, 18 Жовтня 2009, 21:14:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Регеда Сергей

Кран печки вообще убрал,так как плавной регулировки не добиться,а трос с крана переделал на заслонку в печке,работает обалденно.

Сергей

Регеда Сергей, а где фотки и описание?

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Max 55

Цитата: Сергей від 10 Вересня 2017, 22:33:39
Я думаю он заслонку "зима - лето" подсоединил на тросс, у меня так же, теперь хоть по нормальному можно регулировать температуру в салоне, зимой на трассе

Серёга

Цитата: Max 55 від 14 Вересня 2017, 20:51:49
Цитата: Сергей від 10 Вересня 2017, 22:33:39
Я думаю он заслонку "зима - лето" подсоединил на тросс, у меня так же, теперь хоть по нормальному можно регулировать температуру в салоне, зимой на трассе

Плюс в том что наклоняться ненадо)))
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Олександр

Плюс в тому, що можна регулювати температуру, а не тільки два крайніх положення

Володимир

Цитата: Олександр від 15 Вересня 2017, 16:22:20
Плюс в тому, що можна регулювати температуру, а не тільки два крайніх положення
В мене і краном получається регулювати температуру.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

так совалка гарно регулює, трошки вліво трошки вправо і все, носки або горять або прихвачує до педалі, все чітко і точно
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Серёга

Этой зимой посмотрю на чудо краник с ауди как он себя зарекомендует будет ли регулировать температуру

Stick2

Цитата: Серёга від 15 Вересня 2017, 23:44:13
Этой зимой посмотрю на чудо краник с ауди как он себя зарекомендует будет ли регулировать температуру
З якої саме ауді? В мене взагалі водопроводний під капотом стояв, відкрив і 40 гр темп ор і вже теплом дує!

Серёга

Цитата: Stick2 від 16 Вересня 2017, 00:20:33
Цитата: Серёга від 15 Вересня 2017, 23:44:13
З якої саме ауді?

171819809е  Hans Pries

Володимир

Цитата: Sergik32 від 15 Вересня 2017, 22:03:38
так совалка гарно регулює, трошки вліво трошки вправо і все, носки або горять або прихвачує до педалі, все чітко і точно
Значить не вмієш регулювати, я завжди спочатку повзунок більше суну до гарячого, а потім потрохи закриваю кран, або зразу переміщаю ричажок на задану мітку на шкалі. Якщо просто вліво-вправо, то не виходить, великий люфт між ричажком на панелі та краном не дає відрегулювати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

андрей

можно еще так сделать :clap:
сперва подумай,потом сделай,потом улыбнись**

андрей

сперва подумай,потом сделай,потом улыбнись**

Вячеслав

Доброго дня. Підскажіть будь ласка чи можна зробити так щоб пічка гріла пропорційно пересуванню бігунка?

ZaVa

Можна.Але потрібно перекинути тросик керування краном з крана на заслонки, що на пічці. Тоді можна буде більш - менш коригувати температуру в салоні.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3