Made in Ukraine

Автор Сергей, 16 Січня 2015, 17:12:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Kritik від 06 Грудня 2017, 13:39:58
Цитата: Сергей від 06 Грудня 2017, 11:47:19
Компания Укроборонпрома стала поставщиком Mercedes  :)
https://korrespondent.net/business/companies/3913955-kompanyia-ukroboronproma-stala-postavschykom-Mercedes

З.Ы. Кстати, в прошлом месяце к нам тоже приезжали с Delphi и осматривали цеха НСЗ ( бывший судостроительный завод им. 61-го коммунара-старейший судостроительный завод в стране. Заложен ещё при Г. Потемкине). Долг гос-ва/Укроборонпрома по з/п работникам предприятия 61 млн. грн. Хотят наладить производство своих з/ч.  Места валом и строить цеха ненужно-только оборудование и РАБсила.
в кракові тоже є Делфі
канешно, нашо платити 1000 євро поляку якшо можна дати 200 євро українцю  :-D
Є в Тернополі німецьке підприємство "СЕ БОРДНЕТЦЕ -УКРАЇНА" яке ніби робить запчастини до іномарок, то за другий квартал люди мали такі доходи. Тобто нараховано 7544 грн зарплати.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Рўк - :       Сума доходу       :       Сума податку      :  Код та назва ознаки доходу  :  Дата  : Дата   
квар- :---------------------------------------------------:      /код ознаки пўльги      : прийому: звўль-
тал   : Нараховано : Виплачено  : Нараховано :Перераховано:                              :   на   : нення 
      :            :            :            : в бюджет   :                              : роботу :з роботи
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   34419383 - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ 'СЕ БОРДНЕТЦЕ -УКРА°
     (2806)
2017-2:    22632.31:    22632.31:     4073.81:     4073.81: 101- заробўтна плата, нар    :        :       

У нас по місту постійно об"зяви ліплять на зборку вікон в с.Озерна, транспорт і харчування безкоштовно, зарплата від 350 грн в день, плюс премія.

Загалом хто хоче щось заробити, то може, було б тільки бажання.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

haid1

Ну оно всё так и есть. Было бы желание

Жулик

Цитата: Kritik від 06 Грудня 2017, 14:24:39
я трохи відстав вже від життя, живу зарплатами які мав сам в 2014-2015 році
тоді 6000 грн це була дуже крута зарплата, яку в нас мав майстер зміни на заводі

а я мав 3500 +/-
звичайний робочий на заводі 2200-2500

які там у вас зараз з/п?
ато мені так жалко тих українців, а оказується там не так вже і погано живеться))))
Вот сейчас смотрю анализ зп по моей службе 400чел из них 300 робочих остальные начальники и инженера, техники. Короче за ноябрь средняя зп по службе 11740 грн (грязная). Это кп метрополитен кто не знает.

Навскидку у слесаря средняя 11000 грязными 8800 чистыми, но тем не мение вакансий где то 40-50 торчит всегда и некто ити не хочет.

Kritik

Цитата: Володимир від 06 Грудня 2017, 15:29:24
Цитата: Kritik від 06 Грудня 2017, 13:39:58
Цитата: Сергей від 06 Грудня 2017, 11:47:19
Компания Укроборонпрома стала поставщиком Mercedes  :)
https://korrespondent.net/business/companies/3913955-kompanyia-ukroboronproma-stala-postavschykom-Mercedes

З.Ы. Кстати, в прошлом месяце к нам тоже приезжали с Delphi и осматривали цеха НСЗ ( бывший судостроительный завод им. 61-го коммунара-старейший судостроительный завод в стране. Заложен ещё при Г. Потемкине). Долг гос-ва/Укроборонпрома по з/п работникам предприятия 61 млн. грн. Хотят наладить производство своих з/ч.  Места валом и строить цеха ненужно-только оборудование и РАБсила.
в кракові тоже є Делфі
канешно, нашо платити 1000 євро поляку якшо можна дати 200 євро українцю  :-D
Є в Тернополі німецьке підприємство "СЕ БОРДНЕТЦЕ -УКРАЇНА" яке ніби робить запчастини до іномарок, то за другий квартал люди мали такі доходи. Тобто нараховано 7544 грн зарплати.

Рўк - :       Сума доходу       :       Сума податку      :  Код та назва ознаки доходу  :  Дата  : Дата   
квар- :---------------------------------------------------:      /код ознаки пўльги      : прийому: звўль-
тал   : Нараховано : Виплачено  : Нараховано :Перераховано:                              :   на   : нення 
      :            :            :            : в бюджет   :                              : роботу :з роботи
   34419383 - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ 'СЕ БОРДНЕТЦЕ -УКРА°
     (2806)
2017-2:    22632.31:    22632.31:     4073.81:     4073.81: 101- заробўтна плата, нар    :        :       

У нас по місту постійно об"зяви ліплять на зборку вікон в с.Озерна, транспорт і харчування безкоштовно, зарплата від 350 грн в день, плюс премія.

Загалом хто хоче щось заробити, то може, було б тільки бажання.

я  там працював 5 років  ;)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Жулик

А да можно сравнить например с ценой ботинков нормальных как жевется украинцям, ботинки стоят 2000 в среднем  :facepalm:

Kritik

Цитата: Жулик від 06 Грудня 2017, 15:53:53
А да можно сравнить например с ценой ботинков нормальных как жевется украинцям, ботинки стоят 2000 в среднем  :facepalm:

а давайте порівняєме ціни на страховку машини?
на комунальні?

скільки ви платите за звичайну цивілку?
скільки ви платите за 1 куб. холодної води?
скільки ви платите за 1 кв. електрики?

порівнювавати давайте

тут
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Vitaliy.

Цитата: Salek від 06 Грудня 2017, 14:33:17
Подняли пенсии,некоторым очень не плохо.
Учителям приподняли.
Расчёт один- чтоб размер этой пенсии, или зп хоть на гривну превышал уровень, свыше которого уже неположена супсидия по оплате комуналки. А ты говоришь забота о трудящихся.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 10 Грудня 2017, 23:47:36
Цитата: Salek від 06 Грудня 2017, 14:33:17
Подняли пенсии,некоторым очень не плохо.
Учителям приподняли.
Расчёт один- чтоб размер этой пенсии, или зп хоть на гривну превышал уровень, свыше которого уже неположена супсидия по оплате комуналки. А ты говоришь забота о трудящихся.
Деякі вчителі не змогли оформити субсидію тільки на початку опалювального сезону, тобто пів жовтня і листопад, з грудня субсидію вже оформляють.

Vitaliy.

Как раз у меня- нет, не больная. Я это слышал от людей, а люди могут не только ошибаться, но и факты говорить.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 11 Грудня 2017, 08:54:57Как раз у меня- нет, не больная. Я это слышал от людей, а люди могут не только ошибаться, но и факты говорить.
Віталій, я працюю в фіскальній службі, спілкуюся зі всіма людьми що приходять до нас щоби взяти витяг з центральної бази даних про свої доходи. Серед тої маси багато вчителів які жалілись що їм не вийшла субсидія і хотіли знати причину. Також багато вчителів живе по сусідству з якими я спілкуюсь і маю в родині вчителів. Жінка моя, працює в тому органі де призначають субсидії. Так що повір, в ситуації вчителі і субсидія я знаю все.

Є така ситуація що цього року вчителям відпускні виплатили не в липні а в червні, через це багато з них залишились без субсидії, але тільки на 1.5 місяця.

Щодо зарплати вчителів, я працюю на день 8 годин від 9-ї до 18-ї, маю купу обмежень, мене контролюють всякі служби щоби я часом десь так не вийшов за рамки законів. По сусідству живе вчитель, я йду на роботу він ще вдома, я приходжу на обід, він вже вдома і не без того що крім суботи має ще один день вихідного. Може дозволити собі зайнятись підприємницькою діяльностю чи репетиторством щоби заробити собі кілька лишніх гривень. Але його вчительська зарплата більша ніж моя.

haid1

Интересно что же это за учитель такой. Моя мать проработала учителем много лет, пахала там с утра до ночи после чего уволилась с этого балагана

Sergik32

нормальний учитель, якщо в нього уроків пару є до обіду попрацював і додому йде. У мене тітка училка філолог, до обіду є пару уроків, потім бере зошити і йде додому, вдома перевіряє, складає плани, робота у них така, буває шлангують, а буває і ночами сидить і пише
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: haid1 від 11 Грудня 2017, 11:23:13
Интересно что же это за учитель такой. Моя мать проработала учителем много лет, пахала там с утра до ночи после чего уволилась с этого балагана
Інформатику точно вчить, можливо має ще класне керівництво.

Сергей

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Vitaliy.

Цитата: Salek від 11 Грудня 2017, 09:15:03
Факты!!!
Где привязка зряплаты к субсидии!!!
А вот и факты-
Цитата: Володимир від 11 Грудня 2017, 10:04:56
Є така ситуація що цього року вчителям відпускні виплатили не в липні а в червні, через це багато з них залишились без субсидії, але тільки на 1.5 місяця.
Ну вот, пару миллионов страна сэкономила  :-D :beee:
Всё, что ни происходит, кому то выгодно. Или Вы верите в случайность задержки отпускных?
 рус иван пнх