Задня ліва стойка

Автор Sergiy_ya, 10 Грудня 2017, 20:27:29

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Sergiy_ya

Задні стойки працюють добре. Але ліва віддає стучок, який схожий на те, ніби відкрутилась. Перевірив, все зажате. Навіть якщо машину трішечки гойднути, цей стучок чути. Що це може бути? :wacko:   авто Славута

Sergik32

Сайлентблок цілий, той що в балці?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Aryan

Цитата: Sergiy_ya від 10 Грудня 2017, 20:27:29
Навіть якщо машину трішечки гойднути, цей стучок чути.
стукає при зжиманні чи віддачі? 

перевір всі сайлентблоки і той що підсказав Sergik32. Якщо нічого не знайдеш прийдеться знімати і дьоргати руками.
     У мене колись стукали самі амортизатори в момент переходу зі стискання на віддачу, був майже невловимий люфт штока в цей момент - люфт поршневого кільчя в проточці поршня. Можна було їздити але вирішив поміняти.

Sergiy_ya

Сайленти на балці рівнопідношені з обох сторін. На днях під заміну. Стук тільки з одної сторони. Коли руку ставиш на стойка, іде невелика віддача на неї. Шатай як хочеш-стук є. Якщо все таки стойка, чим грозить, якщо замінити трохи пізніше?

Sergiy_ya

Коли ще навіть не починає зжиматися, то стучок вже є. Проявляється на самому початку зжимання.

Aryan

за наявності ями і домкрата стойку знімати 10-15 хвилин. Але ще потрібні 2 стяжки пружини, щоб її зняти. Потім можна зрозуміти що зі стойкою?

al.dudka

Проверить подшипники, если после поездки стук исчезает- это стойка, если нет-подшипники

Aryan

Цитата: al.dudka від 10 Грудня 2017, 21:02:56
Проверить подшипники, если после поездки стук исчезает- это стойка, если нет-подшипники
які?

al.dudka

На заднем, левом колесе

Sergiy_ya

Цитата: al.dudka від 10 Грудня 2017, 22:01:25
На заднем, левом колесе
На скільки я зрозумів, ви про опорні підшипники?
Стук не пропадає після їзди. Він під час їзди.
Опорні - то є варіант. Дякую

Aryan

підшипники колеса нагружені вагою авто, тому люфту при надавлюванні додатковою вагою не можливо виявити.

Sergiy_ya

Цитата: Aryan від 10 Грудня 2017, 23:01:01
підшипники колеса нагружені вагою авто, тому люфту при надавлюванні додатковою вагою не можливо виявити.
На скільки я зрозумів, то мова шла про опорні підшипники стойок, про які писав al.dudka :o

Володимир

На задній осі нема опорних підшипників, там резинки. А амортизатори можуть стукати самі по собі, мої обидва стукають.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

це скоріш за все амортизатори, в мене також постукують, але коли прогріється в них масло то вже менше чутно. Головне щоб був хароший майфун і динаміки
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0