Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.2%)
BP
2 (1.2%)
Castrol
12 (7.4%)
Elf
9 (5.6%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8%)
Mobil
10 (6.2%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.2%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (9.9%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.2%)
XADO
22 (13.6%)
ZIC
20 (12.3%)
Lukoil
11 (6.8%)
Інше
32 (19.8%)

Всього голосів: 162

Sergik32

ти кіко на своєму проїхав з 2015 року?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Сергей

Ну-ну, господа экономисты... Весь автомобильный мир знает, что масло меняется по пробегу или не реже одного раза в год. Оно же окисляется по-любому, хоть ездишь ты, хоть не ездишь.  :fool:

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Sergik32

всі це прекрасно розуміють і міняють так як їм виходить, ще не в одного від окислення не скис двигун
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Я оце читаю як анекдот. Тільки сьогодні прочитав статейку...там звучали такі слова - кожен дядя Вася, в гаражі, краще знає, що для авто краще, ніж інженери на заводі - виробнику.
Хлопці ,ну я би більше зрозумів і розумію що "наш" фінстан бажає бути кращім але з техрідинами краще не шутіть. Краще дешевшеньке масличко але нове ніж любе але старе.
Тому...для Валери - ZIC SAE10W40 та WIX масло+воздух фільтри...бюджетнинько але краще для двигунця і 1 раз на рік.

Sergik32

стопудово погоджуюсь, фільтр високий брати треба і масло хвайне, не економ на здоров'ї двигуна, бо не буде на що колеса літні ставити

Володимир

Цитата: Сергей від 14 Грудня 2017, 09:31:26
Ну-ну, господа экономисты... Весь автомобильный мир знает, что масло меняется по пробегу или не реже одного раза в год. Оно же окисляется по-любому, хоть ездишь ты, хоть не ездишь.  :fool:
А я двигун тримаю з закритою горловиною, тому кисень туди не попадає, воно в мене в двигуні зберігається під вуглекислим газом.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Цитата: Salek від 14 Грудня 2017, 10:05:08
Цитата: Володимир від 14 Грудня 2017, 09:58:16
Цитата: Сергей від 14 Грудня 2017, 09:31:26
А я двигун тримаю з закритою горловиною, тому кисень туди не попадає, воно в мене в двигуні зберігається під вуглекислим газом.
Вентиляцию тоже затыкаешь?
Повітряний фільтр тримає оборону, якщо там трошки кисню і попаде, то не страшно.

Valeriy

Цитата: Sergik32 від 14 Грудня 2017, 09:25:06
ти кіко на своєму проїхав з 2015 року?
Уже и не помню...два раза менял щиток приборов..

Sergik32

а щиток навіщо міняв

Жулик

Только мобил только фильтра бошь или ман )
У меня подходит время замены масла, осталось около 1,5тис до 10тис.
У меня стукают гидрики и до 7тис они так и стукали, я вылаживал красоту под клаппаной после пробега на мобиле около 4тис, так вот чем ближе замена тем тише становятся гидрики).
Дальше буду лить сново мобил, только 5в30 а не как сейчас 5в40.

А да прокладку клаппаной буду всеже менять, против того что она в хлам задубела не помог даже рейн ((((.

Володимир

Цитата: Жулик від 14 Грудня 2017, 14:08:09
У меня стукают гидрики и до 7тис они так и стукали, я вылаживал красоту под клаппаной после пробега на мобиле около 4тис, так вот чем ближе замена тем тише становятся гидрики).

А да прокладку клаппаной буду всеже менять, против того что она в хлам задубела не помог даже рейн ((((.

Ман по виконанню дійсно хороші фільтра. А от масло мобіл під питанням, на таврофорумі є гілка про масло ЛЕОЛ,  то хтось писав що як замість мобіла залив ЛЕОЛ, то гідрики перестали калатати.

Жулик

Цитата: Володимир від 14 Грудня 2017, 14:43:54
Цитата: Жулик від 14 Грудня 2017, 14:08:09

Ман по виконанню дійсно хороші фільтра. А от масло мобіл під питанням, на таврофорумі є гілка про масло ЛЕОЛ,  то хтось писав що як замість мобіла залив ЛЕОЛ, то гідрики перестали калатати.
Не знаю мне оно нравится. Еще рас буду заливать и посмотрю дальше.
А так по факту в авео гидрики это болезнь, стукают у большенства, у кого больше у кого меньше, есть люди заморачиваются а есть по 200тис наежают и не парятся.
У меня они не очень сильно стукают, но хотелось бы что бы и вовсе молчали.

Жулик

Цитата: Salek від 14 Грудня 2017, 14:52:46
Цитата: Жулик від 14 Грудня 2017, 14:50:02
Не знаю мне оно нравится.
Как ты его употребляешь?С пивом?
Угу и санидолом закусывал)
Просто утихомирить гидрики не получалось пока никаким маслом, а это реально помогло, может оно их вымывает, ибо до 7 тыс изминений не было...

Sergik32

поміняй гідрики і лий нормальне масло

Жулик

Цитата: Sergik32 від 14 Грудня 2017, 14:56:48
поміняй гідрики і лий нормальне масло
Читал в авео форуме что замена иногда тоже не помогала прикинь )
Та пошли они я так уже 40тис ежу.
Машину може скоро поминяю  :rofl:.