Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.2%)
BP
2 (1.2%)
Castrol
12 (7.4%)
Elf
9 (5.6%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8%)
Mobil
10 (6.2%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.2%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (9.9%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.2%)
XADO
22 (13.6%)
ZIC
20 (12.3%)
Lukoil
11 (6.8%)
Інше
32 (19.8%)

Всього голосів: 162

vol4ok7

Цитата: Salek від 15 Грудня 2017, 08:31:21
Цитата: vol4ok7 від 15 Грудня 2017, 06:46:20
Салек а на чем ты ездил по ЕС,судя по твоему сообщению тебе есть с чем сравнивать..
В 90-е гонял машины из Германии,и видел что происходит с двигателем на нашем топливе.
Да что масло,только заправился у нас,сразу другая машина.Особенно заметно на дизелях.
А может быть у нас уже топливо получше ?Ты пишешь про 90....

Жулик

Цитата: YUKON від 15 Грудня 2017, 08:51:39
Цитата: Salek від 15 Грудня 2017, 08:31:21
В 90-е гонял машины из Германии,и видел что происходит с двигателем на нашем топливе.
Да что масло,только заправился у нас,сразу другая машина.Особенно заметно на дизелях.
Підтверджую!В мене рідному брату приганяли В4 Пассата з Херманії в 2000 році. Авто було 06.1995р.в., дригун 1,8 20V без турби і на 4ст.автоматі - на 130 лошаків та пробігом 92 тичачі. Так от, хрін його знає коли там замінювали масло але воно було тікі-тікі потемнівше...в баку був пільській бенз(перед в'їздом до нас заправлений повний бак). Так от, далі, після заміни масла (все було в Симферополі) авто набагато хужіш поїхало, з урахуванням ще наших бензів. За 10 тищ. масло синтетика (вже не скажу марку масла) чорна як в мене в славуті напівсинтетика. Порівняти було з чим.
Зараз на Калині (масло Neste City Pro 5W40) катаюсь на газу масличко як сльоза. Кому не віриться в обід зніму відео спеціально.
Такщо бензини наші рідчайше "Г".
Цитата: Жулик від 15 Грудня 2017, 08:39:50
А они и не молчали.
Я нач рекомендував тобі, не пам'ятаю, Ликви Молі присадочка (мийка перед заміною масла на пробіг(100-300 км.), а потім після заміни масла залити Ликви-Моли стоп шум. Я собі точно спробую так помити двигун і залью бо гідрік(1 якась скотинка з 16-ти) підляпує на холодну.
Ось - https://avtozvuk.ua/srch/
https://avtozvuk.ua/srch/
Та рекомендовал, я жду шоб ты залил ) бо на драйве отзывы так себе...
Да у меня масло уже чорное но и двиг внутри вымыло, а до этого под клаппаной срач и масло чистое было   :-D. Так шо я за черное масло а не за черный двиг)
Ежу на газу, масло уже скоро менять а я не разу и не доливал) что очень радует.

И еще мне кажется что гидрику начинают стукать меньше потому как они вымываются мобилом уже около 8тис.

Жулик

Цитата: Salek від 15 Грудня 2017, 09:56:10
Цитата: vol4ok7 від 15 Грудня 2017, 09:52:39
А может быть у нас уже топливо получше ?Ты пишешь про 90....
Ага лучше :rofl: :rofl: :rofl:
Только постоянно спорят на какой заправке гавна в бензине меньше.
В пропан что то бодяжат.
В метане азот.
Дада и масло сплошная подделка!
Только никто фотку купленной подделки так и не выдожил.

Про куевое топливо и например куевые диз двигатели я уже наслышен). Правда это люди росказвают которые диз с камазов слитый заправляют.

YUKON

Цитата: Жулик від 15 Грудня 2017, 10:43:10
Та рекомендовал, я жду шоб ты залил ) бо на драйве отзывы так себе...
Да у меня масло уже чорное но и двиг внутри вымыло, а до этого под клаппаной срач и масло чистое было   :-D. Так шо я за черное масло а не за черный двиг)
Ежу на газу, масло уже скоро менять а я не разу и не доливал) что очень радует.
И еще мне кажется что гидрику начинают стукать меньше потому как они вымываются мобилом уже около 8тис.
В мене ще до заміни трохи більше 700 км., це я мінятиму ,як завжди в січні місяці. На рахунок відзивов...вони є на авто звуці. Також я тобі кідав відео з цієї проблеми, як товарищ на Мазде "заспокоїв" гідрікі цими засобами. Є ще спец сайт по присадках...гарно погуглиш з запитом "назва присадки" відгуки є теж...різні, де приводиться і хім склад різних присадок...і є саме про ці присадкі.
Доречі обробляв Нанопротеком дригун. 2 заміни було...покі він там був було так...завів дригуна...цокнув 2 раз і усьо...але я не мив дригуна. От думаю все зробить по черзі ,на мій погляд правильно. Тобто зразу гарно помить дригунця, а потім зупинить ляпання.

Жулик

Шонта не хо я пока присадки лить, да подстукивает но не сильно.
Решил вот искать масло по факту какое лить вить есть много форумов с фотками двигла и описанием вот например http://www.oil-club.ru/forum/topic/2215-foto-vskrytyh-dvigatelej-kommentarii-vladel/
Мобил в большенстве случаев двиглам нравится. Вот и выбрал его пологаясь на нормальные отзывы бывал людей.
Вот залил и не жалею, жалею что только не сразу)

Жулик

Буду ездить в укр за пивом  :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 15 Грудня 2017, 11:09:54
...да подстукивает но не сильно.
Дик на гарячу чи на холодну??????? :nea:

Жулик

Цитата: YUKON від 15 Грудня 2017, 13:28:05

В том то и дело что на гарячую, на холодную тишина.
Кажуж не так как у всех)

YUKON

Цитата: Жулик від 15 Грудня 2017, 13:31:36
Цитата: YUKON від 15 Грудня 2017, 13:28:05

В том то и дело что на гарячую, на холодную тишина.
Кажуж не так как у всех)

Якщо на гарячу...то ти трохі гарячишся...тре до моторіста і чистити гідрікі...хоча наврят чи вони візьмуться...саме чистити...скажуть що тік міняти.

Sergik32

в нього тиск масла уже малий, лампочка тухне при 0,5бара, а якщо в тебе на гарячу 0,7-1 то для гідриків мало
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2017, 13:56:27
в нього тиск масла уже малий, лампочка тухне при 0,5бара, а якщо в тебе на гарячу 0,7-1 то для гідриків мало
Дик йому на дригунці ж башку робили ось недавно

Жулик

Цитата: YUKON від 15 Грудня 2017, 13:57:40
Цитата: Sergik32 від 15 Грудня 2017, 13:56:27
Дик йому ж башку робили ось недавно
100% и гидрики мыл и чистил...
Я еще прицепился к нему за эти гидрики, он сказал забей для авто с пробегом 140тик они еще тихие)

Sergik32

я знаю, з досвіду, в коллєги на фольці  така срань була, датчик тухне при 0,5, а гідрики стукали, поміняв на нові через трохи зноа те саме, міняв масла, не помогало, перевірив тиск то на холодну було 2,5-3 а на гарячу на холостих  біля 1,0 от і вся картина маслом, зробив двигуна, шліфонув поміняв вкладиші і все жужить як часики. Ну правда пробіг був уже 300 з хреном
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

У меня головка перебрана полностю, все поменяно и отшлифовано + новые кольца, хотя моторист говорил что и старые норм, но я настоял что бы менял!
По факту имею масло от замены до замены, что помогло не знаю)
А гидры стукали шо до ремонта шо после.

Sergik32