Цікаве відео

Автор Володимир, 22 Червня 2011, 17:49:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 12 Гостей дивляться цю тему.

Sergik32

на заводах завжди гарно платили. мої коллєги розказували що у 80-х на заводі на токарних автоматах мали по 600 рублів в місяць, в той час коли в селі в майстерні батько отримував 100 з хріном і не більше
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Сергей

Про заробітки в селі - то ганьба державі. Труд був рабський, а заробітки нищенськи, бо тіпа їм же ж ще і натуроплатой давали... Про заробітки на предприємствах по 600 рубліків, то пи...ж. Так могло би бути, але це поодинокі випадки. Якщо працювати в 2-гу и 3-ю зміни і з високим разрядом, то можливо було натягнути 300-400-теж дуже не поганф були гроші.

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Sergik32

ну це мені розказували наладчики автоматів 6 і 8 шпиндельних, у них розряди гарні, я ж не кажу що всі так мали, а тіщо мали то так і розказували, от тіко кажуть що грошей хватало а у нас тут в Рівному хер шо на них людське можна було купити
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Vitaliy.

Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Сергей

Ну, конечно, сравнивать труд в шахте и у станка-ясное дело...  ;) Ещё, кое как, можно сравнить труд шахтера и судостроителя (маляра, сварщики, монтажники, которые где-то там в трюмах "парятся", особенно летом). Но из трюма или какой-то там палубы, если чего, могут и достать рабочего, а вот шахтера...  :(

Сергей

Цитата: Salek від 30 Січня 2018, 10:44:10
Шахтёры в то время М2140 просто от нефик делать меняли на новый.
Как только пепельница переполнится  :-D

Володимир

Цитата: Сергей від 30 Січня 2018, 08:43:00
Про заробітки в селі - то ганьба державі. Труд був рабський, а заробітки нищенськи, бо тіпа їм же ж ще і натуроплатой давали... Про заробітки на предприємствах по 600 рубліків, то пи...ж. Так могло би бути, але це поодинокі випадки. Якщо працювати в 2-гу и 3-ю зміни і з високим разрядом, то можливо було натягнути 300-400-теж дуже не поганф були гроші.
Ніхто натуроплатою не давав, якщо в колгоспі давали зерно, то за нього треба було заплатити.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Григорий

Володимир в колгоспах давали зерно та цукор  в залежності від зароблених грошей за рік ( на зароблений карбованець) за дуже малу ціну, також можна було виписати олію, крупи і щось подібне але  також в залежності від зароблених грошей, в нас дома цукор стояв мішками і зерна було вдосталь, приходилось мені возити Матір в питель з зерном,  москвич з причіпом був в поміч.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Vitaliy.

А щас кто меняет машину как перчатки?
А почему тавро славутоводы лет по 10-15 ездят на своих машинах, и не меняют на инокорчи? Или нехотят? Или немогут?
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Да, что было то было.  :(
 рус иван пнх

Сволочь

Цитата: Salek від 30 Січня 2018, 19:10:29
Цитата: Vitaliy. від 30 Січня 2018, 19:06:05
А щас кто меняет машину как перчатки?
А в те времена кто ещё из совканчан мог такое себе позволить.
Многие честно работая не могли купить новое авто в течении всей жизни.
Деньги были, машин не было.
Сейчас наоборот, потому как у нас не совок.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Володимир

Цитата: Григорий від 30 Січня 2018, 19:01:51
Володимир в колгоспах давали зерно та цукор  в залежності від зароблених грошей за рік ( на зароблений карбованець) за дуже малу ціну, також можна було виписати олію, крупи і щось подібне але  також в залежності від зароблених грошей, в нас дома цукор стояв мішками і зерна було вдосталь, приходилось мені возити Матір в питель з зерном,  москвич з причіпом був в поміч.
Я в колгоспі не працював, але колись за зерно в батьків питав, то зерно давали в рахунок зарплати, а не як безкоштовний бонус.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

Володимир, может то уже в начале 90-х, а до 91-го все было, как описал Григорий. У мну куча родичей в селе жили и живут: дедки, бабки, тетки, дядьки... Так что я и сам в курсе, как оно было.

dj_doom

немножко не видео, но и не картинка.. )))

http://coub.com/view/zvwet

Григорий

Я описував про кінець 70- тих та початок 80-тих, це був той час коли я сам почав працювати і міг все зрозуміти про життя в місті та селі.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.