Установка насоса низкого давления на славуту с гбо

Автор santehniki, 20 Березня 2018, 16:10:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

santehniki

Всем привет насос решил заменить на эбн, покупал в чина чина на, насос ер 500 12в.схема подключения одна и таже в нете
Как подключить эбн на славуту с гбо?

santehniki

Вот такая схема везде... вопрос как использовать эту схему но с возможностью перехода с бензина на газ, при включении газа насос  что бы не работал?
В схеме желтый провод подключен к катушке но если машина на газу то необходимо подключить к эл.клапан бензина?

Олександр 1968

В розрив живлення бензонасоса постав ще одне реле( тільки вже пятиконтактне).Клему 87 твого реле з'єднай з клемою30 додаткового,клему87а додаткового з насосом ,86-маса,85- на клему електроклапана газового редуктора.При переході на газ додаткове реле буде розривати живлення бензонасосу

Григорий

Та не потрібно там ще одне реле - просто 85 контакт катушки реле запитай від провода включення електроклапана  бензину а не від катушки запалювання.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Олександр 1968

Цитата: Григорий від 20 Березня 2018, 20:03:09
Та не потрібно там ще одне реле - просто 85 контакт катушки реле запитай від провода включення електроклапана  бензину а не від катушки запалювання.
Офігенно!Клапан перекриває подачу бензину до карбюратора,починає працювати бензонасос.Бомба!(бензинова)

santehniki

Цитата: Олександр 1968 від 20 Березня 2018, 19:52:39
В розрив живлення бензонасоса постав ще одне реле( тільки вже пятиконтактне).Клему 87 твого реле з'єднай з клемою30 додаткового,клему87а додаткового з насосом ,86-маса,85- на клему електроклапана газового редуктора.При переході на газ додаткове реле буде розривати живлення бензонасосу
Ок какое реле мне еше нужно? Номер либо марка укажите пожалуйста

Олександр 1968

Цитата: santehniki від 20 Березня 2018, 22:01:33
Будь яке схоже на те що на фото але 5 контактів,тобто на12 вольт.В будь якому автомагазині або на базарі,головне не брати дуже дешевого.Я б порадив спитати в тих хто торгує сигналізаціями- наприклад в сигналізаціях "конвой" є герметизовані реле(залляті по корпусу компаудом),що є перевагою при установці під капотом-згнивають набато довше звичайних(ціна в районі50-60 грн).Зовнішній вигляд простого http://kharkov.zakupka.com/p/150346590-rele-avtomobilnoe-12v-5-kontaktnoe-standart/

santehniki

Цитата: Олександр 1968 від 20 Березня 2018, 22:39:17
Цитата: santehniki від 20 Березня 2018, 22:01:33
Будь яке схоже на те що на фото але 5 контактів,тобто на12 вольт.В будь якому автомагазині або на базарі,головне не брати дуже дешевого.Я б порадив спитати в тих хто торгує сигналізаціями- наприклад в сигналізаціях "конвой" є герметизовані реле(залляті по корпусу компаудом),що є перевагою при установці під капотом-згнивають набато довше звичайних(ціна в районі50-60 грн).Зовнішній вигляд простого http://kharkov.zakupka.com/p/150346590-rele-avtomobilnoe-12v-5-kontaktnoe-standart/
все ясно что не ясно случайно схемы нету о чем идет речь??? буду очень благодарен

santehniki

Схема такоая или как правильно?? помогите плз

Григорий

Нафіга тобі ставити купу реле щоб потім кожен електрик матюгався, береш саме звичайне 4-ох контактне реле і підключаєш + через запобіжник з акб на 30 контакт, з 87 буде виходити + при включеному реле який під"єднуєш на + бензонасоса, 85 кидаєш на корпус авто - , на 86 подаєш + який іде на клапан включення бензину.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.