Допоможіть зробити електрокоректор

Автор gray-black, 16 Серпня 2018, 09:56:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gray-black

всім привіт! ! !
маю 2 моторчика з експортної таврії(фото),робочі,проводки і БК нема,підкажіть  як з цього зробити щось толкове,бо 10-чний за 40 у.є. жаба душить брати,електрик з мене слабуватий(знаю тільки де + і -),буду сусіда просити  зробити.
буду вдячний любій інфі  :thank_you:
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Олександр 1968

Без розбирання і вивчення внутрішньої схеми буде довго і з можливими проблемами.Взагалі то воно має бути так.На роз'єм приходить маса(мінус),плюс(як правило з ближнього світла) і вихідні проводи (+,-,сигнальний)на виносний регулюючий резистор коректора.На регулюючому резисторі при прокрутці міняється напруга на сигнальному проводі,мотор коректора крутить регулятор фари і одночасно такий ж резистор всередині коректора.Коли напруги на обох резисторах стають рівнозначними коректор зупиняється.В принципі тестер,прямі руки можуть допомогти без розбирання.

Володимир

Цитата: gray-black від 16 Серпня 2018, 09:56:13
всім привіт! ! !
маю 2 моторчика з експортної таврії(фото),робочі,проводки і БК нема,підкажіть  як з цього зробити щось толкове,бо 10-чний за 40 у.є. жаба душить брати,електрик з мене слабуватий(знаю тільки де + і -),буду сусіда просити  зробити.
буду вдячний любій інфі  :thank_you:
Почитай цю тему http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=8170
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion