Флудилка 2018

Автор Андрій, 01 Січня 2018, 19:49:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Vitaliy. від 01 Вересня 2018, 01:31:01
Не стало Кобзона. Печально, но жизнь есть жизнь, она не вечна.
Та что то я как то не очень печалюсь.
Даже за джексоном больше грустил)))

YUKON

Цитата: Жулик від 01 Вересня 2018, 09:16:00
Цитата: Vitaliy. від 01 Вересня 2018, 01:31:01
Не стало Кобзона. Печально, но жизнь есть жизнь, она не вечна.
Та что то я как то не очень печалюсь.
Даже за джексоном больше грустил)))
Даа, Джексон тобі рідня...майже!)))

Жулик

YUKON

Валерий

Цитата: Володимир від 31 Серпня 2018, 10:44:50
Цитата: Sergik32 від 23 Серпня 2018, 14:52:09
Роби ППР, але купи чи зични в когось того паяльника, воно хоч не ржавіє і не сипеться.
А як нарахунок кранів ППР, вони ремонтуютьс, чи краше поставити звичайні щоби була можливість замінити.
Цитата: Sergik32 від 23 Серпня 2018, 14:52:09
А перхваратара ти вже купив, як там, шо там?
Купив ТехАС 1200 Вт (ТА-01-352), пробував пікою колоти камінь, то лущить без проблем, в стіні отвори дюрить без напряга і дуже швидко, навіть там де ударна дрелька нічого не могла зробити. Досить легкий, без шнура 3 кг, можна робити отвори однією рукою. Поки що задоволений. Як довго прослужить, час покаже.

Володя старайся лишній раз не лупити ударами ці перфи цього бояться
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Vitaliy.

Смешно читать- перфы боятся ударов. А нахрена он такой нужен?  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

SWarlock

2 года гарантии есть, надо использовать.  :drinks:
Похожий аппарат на работе за 4 года не убили, так что пусть работает. ;)
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Vitaliy.

Цитата: SWarlock від 04 Вересня 2018, 08:10:57
2 года гарантии есть, надо использовать.  :drinks:
Получается, для проверки на прочность его нужно дать джамшутам, чтобы убивали инструмент до указанного срока. А если он выжил, то с ужасом ждать, когда полуубитое в руках помрёт, после издевательств  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Валерий від 03 Вересня 2018, 21:16:03Володя старайся лишній раз не лупити ударами ці перфи цього бояться
Що означає не лупити ударами?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Володимир від 04 Вересня 2018, 10:10:04
Цитата: Валерий від 03 Вересня 2018, 21:16:03Володя старайся лишній раз не лупити ударами ці перфи цього бояться
Положить в тумбочку и не трогать его!!!  :-D

kipa192

Чуть чуть с другой области . Сын подарил маме хлебопечку и сказал : " Грузи ее ". Ну жена и загрузила...нам буханку , семье дочери и бабушка рядом живет . Отмесила ОНА пять мешков муки и ведро сдохло / потекло . И поменяли по гарантии .А вообще то у электроинструмента должен быть один хозяин .

Жулик

А когда покупают например в ресторан миксер китайский и у него 2 года гарантии  :lol:.

Валерий

Цитата: Володимир від 04 Вересня 2018, 10:10:04
означає менше користуватися функцією удар без сверління..я постійно на роботі користуюсь перфоратором, і знаю що і як буде працювать..функція удар з чаом  вбиває любу марку таких перфератоів.для ударих робіт добрі бочкові
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Володимир

Цитата: Жулик від 04 Вересня 2018, 20:02:32
А когда покупают например в ресторан миксер китайский и у него 2 года гарантии  :lol:.
Зазвичай в гарантійних талонах є приписка, що в разі промислового використання гарантія втрачається.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: Володимир від 05 Вересня 2018, 10:18:19
Цитата: Жулик від 04 Вересня 2018, 20:02:32
Зазвичай в гарантійних талонах є приписка, що в разі промислового використання гарантія втрачається.
Хахахаха то хтож сознается?