Регулятор холостого хода (РХХ)

Автор CharllyUA, 09 Жовтня 2008, 10:13:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Алек

привіт полетів мене датчик Холостого ходу. Підкажіть який краще брати і також підскажіть ДПДЗ який краще ВТН чи  стандартиний контактний

Vadim_K

Цитата: Алек від 13 Вересня 2018, 16:56:21
привіт полетів мене датчик Холостого ходу. Підкажіть який краще брати і також підскажіть ДПДЗ який краще ВТН чи  стандартиний контактний
РХХ вважаю краще брати оригінал Калугу. По ДПДЗ не підкажу. У мене дросельна заслонка 2111([хрест), то придбав собі GM, поки що задоволений.
о96 3о9 98 9о о95 14о 4о 49

YUKON

А хто і чим діагностував вихід з ладу ДХХ???

Алек

Просто цикаво який краще ДПДЗ безонтактный или механический

Володимир

Підкажіть який краще брати і також підскажіть ДПДЗ який краще ВТН чи  стандартиний контактний
Якщо мікас не 7.6, то брати ВТН. І головне не пиляти вуха, а відкалібрувати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

vol4ok7

Цитата: Володимир від 15 Вересня 2018, 08:55:08
Підкажіть який краще брати і також підскажіть ДПДЗ який краще ВТН чи  стандартиний контактний
Якщо мікас не 7.6, то брати ВТН. І головне не пиляти вуха, а відкалібрувати.
Поставил себе ВТН(у нас 470р)Ничего не пилял,не настраивал сразу был и ноль и 100 процентов по БК!Откалибровал все то же самое! :) И поехал себе... :)

Алек

Мені на СТО казали що и безконтактний и механічний без різниці які ставити вони однаково працюють

Игорь

Цитата: Алек від 15 Вересня 2018, 10:26:04
Мені на СТО казали що и безконтактний и механічний без різниці які ставити вони однаково працюють
Когда в моём авто навернулся ДПДЗ и был заменен на ВТН, выставлен был в ноль и наблюдал такое, что зимой при пробуксовке колёс обороты не падали. Надо было газонуть и всё в порядке. Купил такой, какой стоял и проблем никаких. ВТН очень чувствительный.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

Алек

Игорь

Ставь с той маркировкой, который стоял.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

Володимир

На 7.6 може не працювати, як пишуть люди на чіпсофті на 7.6 слабозахищений канал, будь які неполадки з високовольтною частиною, і двигун живе своїм життям.
Цитата: Игорь від 15 Вересня 2018, 16:00:41
Когда в моём авто навернулся ДПДЗ и был заменен на ВТН, выставлен был в ноль и наблюдал такое, что зимой при пробуксовке колёс обороты не падали. Надо было газонуть и всё в порядке. Купил такой, какой стоял и проблем никаких. ВТН очень чувствительный.
Напевне ставив без калібровки.
Цитата: Алек від 15 Вересня 2018, 22:30:07
То все жякий краще ставити
ВТН. І головне незалежно який поставиш, не забуть відкалібрувати.

Контактний не раджу, при різних температурах пливуть покази. Скажімо як відкалібрувати на холодному двигуні в нуль, то коли прогрієш, положення дроселя показує 0,3%.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

SeVA

виникло питання по РХХ.
захворів чим
1) перша передача, або задня, рушив, одразу скинув газ, натис на гальма, двигун заглох.
2) двигун гарячий, заглушив, почекав трохи, завожу, двигун запустився, одразу оберти впали, заглох. другий раз завожу, оберти спали, але втрималися, двигун запустився (це вже норма, так постійно працює)
3) інколи! на другій передачі (тількі на ній) без натискання педалі газу, двигун сам тримає 1,7-1,8 обертів і машина собі їде.
поки було ще трохи тепліше, зняв РХХ, він був дуже брудний, прочистив, промив (як в темі і написано) оберти став тримати краще, але не ідеально, згодом проблема повернулась. бензин заливаю 95 ий
зараз холодно, не хочу лізти по всьому ланцюгу можливих проблем.
може з тих симптомів що я описав, хтось зможе поставити діагнорз?
був на станції (при ній магазин) перепитав за РХХ, спитали на чому авто, на газу чи на бензині, сказав що на бензині. то порадили Реле з пластиковим наконєчником, сказали що воно в них найкраще, але блін, ціна 380 грн.!!!!!!
буде дуже неприємно, придбати за ці гроші, і виявити що проблема не в ньому. як варіант спробую домовитись про повернення, але хотілось би почути думки форумчан з цього приводу.
Сів за кермо, нерви залиш вдома

Sergik32

перевіряти треба все, навіть тиск в рампі і поміняти фільтр паливний, ще тра почистити форсунки. ну і коли знімав РХХ то при установці обратно його тра адаптувати до авто, десь була методика, хтось з коллєг описував. Час від часу маю таку саму проблему, але лише від однієї думки про то шо щас візьму і "регульну" усю апаратуру кувалдою, машина заводиться і працює справно. Чесно кажучи я сам ох..євайтен від цієї славути, вродіби і машина, а вродіби і щось інше з колесами.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

SeVA

влітку проводилось ТО, заміна передніх стійок, фільтра, масла, і ще багато всього іншого.
якщо гірше не стане, то докатаю так до тепла, а потім вже буду розбиратись
Сів за кермо, нерви залиш вдома

юрик1980

Добрий день!останнім часом вискакує помилка на бк 0505 помилка рхх .ця помилка вискакує коли заводиш автомобіль обороти не плавають тільки на гарячу не хоче заводитись на холостому не глохне