Славута "Гранат" 1.2 люкс

Автор Stick2, 06 Вересня 2017, 13:50:29

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Stick2

Прокладку под кронштейн на котором крепиться катужка не могу найти в продаже

Володимир

Цитата: Stick2 від 16 Квітня 2020, 20:15:02
Нема нічого дивного, бо її там нема.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Stick2

Цитата: Володимир від 17 Квітня 2020, 12:14:07
Нема нічого дивного, бо її там нема.я масло через неї не буде мочити?

Володимир

Цитата: Stick2 від 17 Квітня 2020, 17:44:43
між кронштейном і головкою є корпус датчика фаз, в ньому є сальник.

Stick2

Цитата: Володимир від 17 Квітня 2020, 21:12:19
Цитата: Stick2 від 17 Квітня 2020, 17:44:43
між кронштейном і головкою є корпус датчика фаз, в ньому є сальник.

Який сальник там повинен стояти, і де знайти болти кріплення кронштейну натяжного ролика. Дякую

Володимир

Stick2

Так але там якийсь болт якби з втулкою

Stick2

Володимир

Цитата: Stick2 від 24 Квітня 2020, 20:14:36
Так але там якийсь болт якби з втулкою
Втульки там тільки для того щоби було легко дістати ключем, їх можна вирізати з підходящого куска труби, або замість втулок закрутити на кожному болті по дві гайки в потрібному місці, але болти треба брати більшої міцності.

Stick2

Доброго часу доби дорогі форумчани, ось вже настав той момент коли вже машинка йде до логычного завершення, лишилася тыльки проводка, але так як практики нема в тому, то прошу допомоги та моральної підтримки в даному починанні, купив комлект інжектору і відповідно з ним йшла підкапотна коса, всі датчики вдалося підключити а от як підключити її до замка запалювання не можу зрозуміти, може хто стикався, там повинна бути якась роз'ємна колодка яка підключаеться до салонної проводки? Дякую пізніш приложу фото

Володимир

Цитата: Stick2 від 13 Вересня 2020, 21:17:31
Доброго часу доби дорогі форумчани, ось вже настав той момент коли вже машинка йде до логычного завершення, лишилася тыльки проводка, але так як практики нема в тому, то прошу допомоги та моральної підтримки в даному починанні, купив комлект інжектору і відповідно з ним йшла підкапотна коса, всі датчики вдалося підключити а от як підключити її до замка запалювання не можу зрозуміти, може хто стикався, там повинна бути якась роз'ємна колодка яка підключаеться до салонної проводки? Дякую пізніш приложу фото
Під капотом з прової сторони над фарою де на карбі стоїть котушка запалювання, з жгута проводів інжетора виходить фішка на один провід, її треба підключити до провода що йшов на котушку запалювання.

Stick2

це той провод що йде на запалювання?

Володимир

А в тебе під капотом є педаль газу? Я ж писав, під капотом, де правий завіс капота має бути фішка на один контакт. На форумі колись АндрійЗП, не пам"ятаю як правильно пишеться нік англійською, ставив інжектор на карба, то також було питання про підключення і там були фото, можливо в його бортовику, а можливо на форумі є тема про заміну карба на інжектор.

Володимир

Роз"єм, звідки мікас бере живлення від замка запалювання.

Stick2

Дякую знайшов, визвонив 13 контакт від ебу, я всей час думав що він йде на бензонасос і ігнорував цей провід. До речі до мегапанелі підключив check engine, тахометр та спідометр, хтось говорив що пробіг висвітиться який є в ебу, але світиться на табло рідний який був. Емл чому не бачить ебу