Как уменьшить шум трансмиссии?

Автор demsostis, 16 Липня 2020, 18:09:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 15:48:46
та я розумію, що то інші класи машин, з кліматом, канхвортом, дохерамісткістю, ну одним словом не для людських умов
В більше авто є можливість засунути більший слой шумки, плюс більші і ширші колеса і т.д.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

demsostis

Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 10:29:31
зменшення шуму в трансмісії і ходовій частині славути це рівно та сума за яку можна купити, продавши онную, машину в якій шум менший. ну хочаби калину універсала

Каждая машина хороша за свои деньги, даже Славута. Есть и вторая - хороший (по меркам возраста) w124 который удовлетворяют меня полностю. Но спросил же за Славутку)

demsostis

Цитата: Sergik32 від 17 Липня 2020, 12:34:48
я оце вчора і сьогодні їжжу шефомив сценіком, блін, після моєї він тихий і мякий, но переключалка і сцепа в моїй вашпє класніші і легші.

Как и все здесь ездил не на одной иномарке, то все честно говоря тише и мягче моей Славуты (стоковая, без ничего на той же белшине) даже 99-ка казалось чуть лучше (хотя и то и то...) а Ланос то вообще - космос в сравнении с ней. Как я и писал - все хорошо в своих деньгах темболее у нас в Украине. Можно было нерозмытку взять и ездить пока не умрет и за свои деньги она будет топ.

ВКБ

Так що саме шумить? КПП? У мене як підшипники накрились погризяні стали то гул від 30...і вище . Як замінив...ееееемає...
То причому тут холовка де колесо і підшипник. Може й напіввісі посипані. Нова славута тихо котиться як тінь.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Стоит выехать на условном "кредитном фокусе" куда-нить на речку или по грибы, как окажется, что в Славуте подвеска на две головы мягче иномарочной.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Sergik32

машина нормальна, я от їжжжжу в пенсіонерському режимі 75-85км/год  і вона тиха і не жужуча, сама ідеальна швидкість для неї, вже за 80 до 90 вже жужить але корібка не чутно.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Вали ж у всіх кпп не пок риті мастилом, лише дефірінціал. Чим швидше їхати тим краще по вторингому пасло по каналу іже під підшипнички і муфти. Бризк и теж лише на швидкості.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.