Цікаве відео

Автор Володимир, 22 Червня 2011, 17:49:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vitaliy.

Ненашёл куда выкласть.
Дурак не понимает что он дурак-
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Это не межрасовые настроения, это суть в двух словах- ненавижу цыган. Фильм 1.5 часа.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Цитата: Vitaliy. від 17 Листопада 2020, 09:31:12
VAZ 21053 А тебе слабо?
Spoiler
[close]
Пробував вчора на свою ставити монету 50 копійок, вона в два рази тоньша ніж та що на відео і краї трохи завкруглені, то стоїть але не довго, секунд 5 потім скочується до якогось краю нерівності і падає. Треба на двигуні знайти хорошу точку, наступного разу попробую з більш товстими монетами.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

поклав на свій двигун пасатіжі, з'їжджають і падають
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

VAZ 21053

Цитата: Володимир від 20 Листопада 2020, 09:10:18
Цитата: Vitaliy. від 17 Листопада 2020, 09:31:12
VAZ 21053 А тебе слабо?
Spoiler
[close]
Пробував вчора на свою ставити монету 50 копійок, вона в два рази тоньша ніж та що на відео і краї трохи завкруглені, то стоїть але не довго, секунд 5 потім скочується до якогось краю нерівності і падає. Треба на двигуні знайти хорошу точку, наступного разу попробую з більш товстими монетами.
ти просто магніт не в тому місці під кришкою приліпив, попробуй десь трішки сантиметр в сторону змістись
     Перший автомобіль який не мав права покидати територію заводу без такої перевірки - це був хьорьх, (ну Я так чув), і такі досягнення існували вже далеко в 30х роках якщо не раніше,
але нашим вмільцям які знають що таке магнітні сили таке досягнення ні почому, тому тобі респект і уважуха але заради радянського автомобіля Я не можу пожертвувати своїм вільним часом, на його доводку, адже  він і так мене не жалує своєю надійністю.
Жити з паливом у жилах, або ж "колхоз" на коліні?
https://www.youtube.com/channel/UCAKN5XwvocokaM7VmiJRnOQ/featured

Vitaliy.

рус иван пнх

VAZ 21053

Ну так не стесняйся люди разные и при том что раньше в союзе только лишь раскачивали что от каждого по потребности а каждому по способности , но это было только на словах а у Нас в чате хоть и дела не лёгкие и в стране напряжёнка , но с советом никто жадничать не будет , даже если тяжело своих стараемся не бросать

VAZ 21053

Цитата: Sergik32 від 20 Листопада 2020, 09:20:10
поклав на свій двигун пасатіжі, з'їжджають і падають
Цу ще не показник, адже коли ютуб ще не був в моді, до мене в магазин заїхав клієнт, з проханням продати котушку, Я знав що такі речі рідко ломаються і запропонував йому не спішити, адже електротовари поверненню не підлягають, Він попросив допомоги, бла =бла =бла, (потім допишу), результат Я відкрив його капот і побачив картину "маслом", вірніше масло всюди, плоскогубці які Я відліпив від підкрилка вже не міг покласти в бруд і запитав куди покласти на що власник сказав - кидай їх на підкрилок вони там приліплюються і не падають навіть якщо їхати по селі по горбам, короче я був в шоці, і це ще не все якщо що , - допишу..... :wacko:

Алекс

Адвокат Егоров
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Vitaliy.

Распространить среди знакомых продавцов. Ненавижу бл... цыганву-

Ну и немного наказания-

рус иван пнх

Володимир

Цитата: VAZ 21053 від 20 Листопада 2020, 18:24:53ти просто магніт не в тому місці під кришкою приліпив, попробуй десь трішки сантиметр в сторону змістись.
Spoiler
[close]
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

Гы гы, пример оказался заразительным )))
 рус иван пнх

Алекс

ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Алекс

Подогрев двигателя
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Алекс

Музыкальный дизель
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328