Помилка P0341 Датчик розпредвалу ДФ микас 10.3

Автор Stick2, 10 Жовтня 2020, 21:47:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Stick2

Цитата: Володимир від 11 Жовтня 2020, 13:03:06
Цитата: Stick2 від 11 Жовтня 2020, 12:23:50
Круто, коротше виставив шестерню ГРМ примерно бо точка на новому збита шкiву 100% далi виставив по пластмасi вмт помилка пiшла в "забытое прошлое"
Крапка на шківу вказує на зуб який треба ставити навпроти штифта, але на славуті коли двигун під капотом, нема можливості заглянути щоби сумістити зуб із штифтом, тому треба орієнтуватись на мітку на шківі та мітку на кожусі.
Так, але якщо судячи  по старинці то штифт від мітки на шківу далекувата, але на пласмасовій міттці на торцу шківа генератора то все гуд, хз тоді, але працює

Володимир

Цитата: igo61 від 11 Жовтня 2020, 11:38:29
Цитата: Володимир від 11 Жовтня 2020, 11:25:48
КВ ставимо щоби ДПКВ попадав на середину того місця де відсутні зуби на маховику, а відмітчик ДФ має своїм переходом попадати на центр ДФ.
Володимир, откуда такая информация? Я без подколов, в плане самообучения. Если можно, ссылку на источник, пожалюста.  :thank_you:

Так як на МЕМЗі відмітчик ДФ ріжить криво як і всі решта деталей, то чітке співпадання є тільки для одного з циліндрів.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Гойдала мене ця помилка Р0341 три дні. Замовив новий ДФ.
Але заліз в роз,єм, роздвинув контактики що плотніше законектити , зняв датчик, заміряв відстань від торця двтчика і грая флажка обертового, вийшло 2..3мм.
І сьогодні при тих самих умовах помилки не було. Вечером теж підгойдував.
Чи може так сам датчик нестабільно вмирати? Чи магніт ослаб в ньому. Чи зменшити відстань флажка і торця ДФ?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

drone

Если верить драйву https://www.drive2.ru/l/6179632/ , то он умирает именно так из-за умирающих контактов.  Покупать же новый лучше лично чтоб сразу проверить насколько сильный магнит.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

ВКБ

От думаю може флажек замінити на більший діаметр щоб ближче стояв.
Циклічність нагрівів- охолодження скорочує життя.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 04 Грудня 2020, 08:41:14
Але заліз в роз,єм, роздвинув контактики що плотніше законектити , зняв датчик, заміряв відстань від торця двтчика і грая флажка обертового, вийшло 2..3мм.
Чи може так сам датчик нестабільно вмирати? Чи магніт ослаб в ньому. Чи зменшити відстань флажка і торця ДФ?
Зазор нічого не дає, перевірено, в датчику пропадає контакт на пайці проводів до роз"єма, тому раз працює, раз ні, все залежить від температури.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Stick2

Флаж
Цитата: Володимир від 06 Грудня 2020, 12:55:33
Зазор нічого не дає, перевірено, в датчику пропадає контакт на пайці проводів до роз"єма, тому раз працює, раз ні, все залежить від температури.
Я ось як налаштував положення репера відносно датчика і колінвала, то взагалі проблема і не зявляється іноді на холодну датчик кислороду вискакує на пару хвиль і пропадає, а так дуже гордо катаюся на своїй славці без джекі чана так як знаю в більшості завжди він горить і поцимбалах
ЗЫ: теж коли боровся з питанням 0341 помилки теж віддаляв датчик и приближав не допомагало

Skiper

Заменил в 2014 стоковый 2111-3706040-02 на Калужский 48.3855. Пока проблем нет.
Стоковый умирал медленно, но уверенно с периодическим Чеком, пока не начала пропадать тяга, за тем троить вплоть до глохнуть. Это была последняя его стадия.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём